FIAFormula 1

Red Bull – Η αποκάλυψη της RB16B

Η Red Bull πραγματοποίησε τα αποκαλυπτήρια του φετινού της μονοθεσίου, της RB16. Το μονοθέσιο θα είναι το “όπλο” των Max Verstappen και Sergio Perez για την μάχη του φετινού πρωταθλήματος.

Οι “κόκκινοι ταύροι” παρουσίασαν σήμερα το μεσημέρι το νέο του μονοθέσιο, με κωδική ονομασία “RB16B“. Το b σημαίνει πως είναι το b spec του περσινού μονοθεσίου, καθώς οι αλλαγές στους τεχνικούς κανονισμούς είναι ελάχιστες. Όπως κάνει τα τελευταία χρόνια, έτσι και φέτος (ένεκα και του Covid-19) το μονοθέσιο αποκαλύφθηκε μέσω δημοσιεύσεων στα social media.

Red Bull
Thomas Butler / Red Bull Content Pool // SI202102230042 // Usage for editorial use only //

Το οδηγικό line up αποτελείται από τους Max Verstappen και Sergio Perez. Δοκιμαστής της ομάδας θα είναι ο μέχρι πρότινος no.2 της Red Bull, Alexander Albon. Επιπλέον αυτή θα είναι και η τελευταία χρονιά παρουσίας της Honda στη F1. Από το 2022 οι κινητήρες του Ιάπωνα κατασκευαστή θα ονομάζονται “Red Bull powertrains“.

Διαβάστε όλα τα νέα της Formula 1 εδώ, ενώ πλέον μπορείτε να μας βρείτε στο InstagramYouTubeTik TokDiscord και Twitter.

Γιώργος Λιακόπουλος

Φίλος της F1 και του μηχανοκίνητου αθλητισμού. Όταν δεν έχει F1 παρακολουθούμε MotoGP και WRC. Λάτρης της οδήγησης (ειδικότερα τις νυχτερινές ώρες) και υπέρμαχος της οδικής ασφαλείας. Βρίσκομαι στο F1racingnews από το Δεκέμβριο του 2019, χάρη στη θέληση και την επιθυμία για συνεργασία του ιδρυτή της, Σάκη Ζαφειρόπουλου.