Ράλλυ Κροατίας: Δεν θα μετρήσουν στο πρωτάθλημα κατασκευαστών οι βαθμοί τoυ Elfyn Evans 

Σε μια πρωτότυπη κίνηση προχώρησε η Toyota Gazoo Racing η οποία γνωστοποίησε μέσω των social media ότι οι βαθμοί του Elfyn Evans δεν θα προσμετρήσουν στο πρωτάθλημα κατασκευαστών ως ένδειξη αλληλεγγύης στην Hyundai. 

Ομάδες και πληρώματα βρίσκονται ήδη στην Κροατία για τον τέταρτο αγώνα της χρονιάς. Το κλίμα όμως είναι βαρύ λόγω του αιφνίδιου θανάτου του Craig Breen κατά τη διάρκεια δοκιμών. Ήδη έχουν προγραμματιστεί εκδηλώσεις προκειμένου να αποτεθεί φόρος τιμής στη μνήμη του. 

Η πρωτοπόρος του πρωταθλήματος κατασκευαστών Toyota Gazoo Racing προχώρησε σε μια πρωτότυπη κίνηση. Συγκεκριμένα ανακοίνωσε στον λογαριασμό της στο Twitter ότι μόνο οι βαθμοί των Kalle Rovanpera και Sebastien Ogier θα προσμετρήσουν στο πρωτάθλημα κατασκευαστών. 

Πράγμα που σημαίνει πως δεν θα προσμετρήσουν οι βαθμοί τou Elfyn Evans στο πρωτάθλημα κατασκευαστών. Αυτό γίνεται σε ένδειξη αλληλεγύης προς την Hyundai. Η ομάδα από την Νότια Κορέα θα κατέβει με τρια πληρώματα στην Κροατία, αλλά θα συνεχίσει με δύο στο υπόλοιπο της σεζόν καθώς δεν προτίθεται να βρει αντικαταστάτη. 

Η δράση ξεκινάει την Παρασκευή 21 Απριλίου με οκτώ ειδικές διαδρομές, μήκους 130,18 χιλιομέτρων. 

Διαβάστε όλα τα νέα της Formula 1 εδώ, ενώ πλέον μπορείτε να μας βρείτε στο InstagramYouTubeTik TokDiscord και Twitter.

Χρήστος Κονδύλης

Λάτρης του ποδοσφαίρου και του βόλεϊ με ιδιαίτερη αδυναμία στο WRC. Η αγάπη μου για το σπορ με έφερε άλλωστε στο f1racingnews.gr. Από την στήλη αυτή θα ενημερώνεστε για οτιδήποτε συμβαίνει στο WRC και όχι μόνο!

F1RACINGNEWS