Formula 1ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΟΔΗΓΩΝ

Raikkonen – Δεν νομίζω ότι πρέπει να αντικαταστήσω την έξαψη της F1

Ο Kimi Raikkonen επέμεινε ότι δεν βλέπει καμία ανάγκη να αντικαταστήσει τη συγκίνηση της F1 όταν αποσυρθεί από το άθλημα στο τέλος της σεζόν.

Στο Άμπου Ντάμπι, ο Raikkonen θα βάλει τέλος σε μια καριέρα που ξεκίνησε το 2001 και απέφερε έναν παγκόσμιο τίτλο οδηγών το 2007.

Όπως συμβαίνει με κάθε αθλητική καριέρα, η αδρεναλίνη του ανταγωνισμού μπορεί να είναι δύσκολο να αντικατασταθεί.

Ερωτηθείς πώς θα μπορούσε να αντικαταστήσει την έξαψη της οδήγησης ενός μονοθεσίου της F1, ο Raikkonen απάντησε:

“Δεν νομίζω ότι πρέπει να την αντικαταστήσω.

“Από πολλές απόψεις, είναι ένα πολύ φυσιολογικό πράγμα που κάνουμε. Για μένα, το κάνω εδώ και πολλά χρόνια, οπότε δεν είναι κάτι διαφορετικό από την οδήγηση ενός αυτοκινήτου από πολλές απόψεις.”

“Προφανώς, όταν κάνεις ένα μεγάλο διάλειμμα και δοκιμάζεις ξανά ένα μονοθέσιο της F1 αισθάνεσαι γρήγορα, αλλά στη συνέχεια αυτό το είδος γίνεται πολύ φυσιολογικό.

“Αν βγεις σε λάθος σημείο, νιώθεις την ταχύτητα. Υποθέτω ότι υπάρχουν πολλά άλλα πράγματα που κάνω που είναι πολύ πιο τρομακτικά στη ζωή μου”

“Στο σπίτι με τα παιδιά μπορεί να είναι συναρπαστικό μερικές φορές, ποτέ δεν ξέρεις. Προσπαθώ να κάνω motocross όταν μπορώ και πιο συχνά νιώθω πιο φοβισμένος εκεί παρά εδώ, αλλά δεν ξέρω.

“Είναι κάτι πολύ φυσιολογικό για εμάς. Είναι συναρπαστικό; Τι είναι συναρπαστικό; Η F1, για εμάς, είναι φυσιολογική. Σίγουρα, μετά από κάποιο διάλειμμα, νιώθεις την ταχύτητα”.

Διαβάστε όλα τα νέα της Formula 1 εδώ, ενώ πλέον μπορείτε να μας βρείτε στο InstagramYouTubeTik TokDiscord και Twitter.