Είναι αλήθεια πως η περίεργη σεζόν που διανύουμε δεν έχει βρεί τον τελευταίο παγκόσμιο πρωταθλητή της Ferrari στα καλύτερα του καθώς στους πρώτους έξι αγώνες δεν έχει καταφέρει ακόμα να βαθμολογιθεί ενώ παράλληλα φιγουράρει διαρκώς στις τελευταίες θέσεις της κατάταξης.


Η Alfa Romeo δεν βρίσκει στα χέρια του ρυθμό μέχρι στιγμής καθώς φαίνεται πως δεν έχει κάνει σχεδιάστηκα βήματα προόδου σε σχέση με πέρυσι και το κυριότερο αρχίζει να αχνοφαίνεται ότι σε ταχύτητα είναι πίσω και από την Williams.
O Φινλανδός με το προσωνύμιο ο βασιλιάς του Σπά ευελπιστεί ότι το επόμενο Σαββατοκύριακο θα μπεί στην βαθμολογούμενη δεκάδα και θα σπάσει επιτέλους το ρόδι κυρίως για ψυχολογικούς λόγους.


Δεν ξέρω εάν στο τέλος της σεζόν ο iceman πάρει την απόφαση να εγκαταλείψει τις πίστες και να αφιερωθεί στα χόμπι του αλλά η Formula1 χρειάζεται τέτοιες προσωπικότητες διότι δίνουν άλλη αίγλη στο σπορ.
Ας ελπίσουμε ότι από δω και στο εξής ο αγαπημένος πιλότος των περισσότερων οπαδών της Κορωνίδας του μηχανοκίνητου αθλητισμού να δώσει θέαμα και αδρεναλίνη κάτι που λείπει όλο και περισσότερο από την υβριδική εποχή και μετέπειτα.
Διαβάστε όλα τα νέα της Formula 1 εδώ, ενώ πλέον μπορείτε να μας βρείτε στο Instagram, Youtube και Twitter.