Κατατακτήριες, Sachsenring: Συνεχίζει την αντεπίθεση ο Bagnaia!

Η Ducati έδειχνε από την Παρασκευή να έχει το πάνω χέρι στην πίστα της Σαξονίας, και ο Pecco Bagnaia δεν άφησε την ευκαιρία να πάει χαμένη. Εντός δευτερολέπτου όλοι όσοι έλαβαν μέρος στο Q2…

Απόντος του Marc Marquez, ο οποίος είναι απόλυτος κυρίαρχος της πίστας του Sachsenring, είχε μεγάλο ενδιαφέρον η αναζήτηση του Κατασκευαστή που θα το εκμεταλλευόταν. Αυτός ήταν ο Pecco Bagnaia με την Ducati, πανηγυρίζοντας την τρίτη φετινή Σαββατιάτικη πρωτιά. Ο Ιταλός δεν έχασε ποτέ την πρωτοπορία στο Q2, ωστόσο δέχθηκε αρκετή πίεση από τους υπόλοιπους αναβάτες, καθώς οι διαφορές ήταν πάρα πολύ μικρές. Συγκεκριμένα, Quartararo και Zarco που ολοκλήρωσαν στις θέσεις ‘2-3’, ήταν μόλις 76 και 99 χιλιοστά αντίστοιχα, πίσω του.

Ο πρωτοπόρος της βαθμολογίας, Fabio Quartararo, δεν κατάφερε να πάρει την Pole, ωστόσο ήταν εξαιρετικά ικανοποιημένος από την 2η θέση και την πρώτη σειρά εκκίνησης, καθώς γνωρίζει, πως έχει την κατάσταση στα χέρια του. Χαρούμενος ήταν και ο Zarco, ο οποίος πέρυσι είχε κατακτήσει την πρώτη θέση στη Γερμανία, και είναι μια πίστα όπου αισθάνεται άνετα.

Από κοντά ο Aleix Espargaro

Η Aprilia δείχνει ικανότατη σε κάθε πίστα πλέον, και ο Aleix Espargaro το εκμεταλλεύεται στον απόλυτο βαθμό. Ο Ισπανός ήταν μόλις 189 χιλιοστά πίσω από τον Poleman, ωστόσο η εικόνα του είναι άκρως ενθαρρυντική για κάτι καλό στον αυριανό αγώνα. Ενθαρρυντική, επίσης, είναι και η πορεία του Fabio Di Giannatonio στους τελευταίους αγώνες, καθώς από το Q1, κατάφερε να ‘γράψει’ 5ο ταχύτερο χρόνο.

Περισσότερα σε λίγο…

Πλέον, ο αγώνας για το GP Γερμανίας αναμένεται να ξεκινήσει στις 15:00 ώρα Ελλάδος το απόγευμα της Κυριακής.

Διαβάστε όλα τα νέα της F1 εδώ, ενώ πλέον μπορείτε να μας βρείτε στο InstagramYouTubeTik TokDiscord,Twitter

F1RACINGNEWS