Πρωτάθλημα ή οδηγώ για την Ferrari;

Σε πρόσφατες δηλώσεις που έκανε ο Charles Leclerc τόνισε ότι θα ξαναέβαζε την υπογραφή του σε ένα συμβόλαιο με την Ferrari και ας είναι η Mercedes αυτή που κυριαρχεί στις πίστες.

Το ιδανικό βέβαια όπως λένε πολλοί είναι ένας πιλότος να πάρει πρωτάθλημα με την Ferrari.Εαν δεν το πετύχει τότε ποιο είναι δηλαδή το δίλημμα.Πρωτάθλημα ή οδηγώ για την Ferrari;

Σίγουρα και χωρίς δεύτερη σκέψη είναι η πιο ιστορική ομάδα στην κορωνίδα του μηχανοκίνητου αθλητισμού με τους περισσότερους οπαδούς στον κόσμο.

Το να οδηγεί κάποιος για τον ιταλικό κολοσσό είναι κάτι ιδιαίτερο,κάτι σπουδαίο αλλά από την άλλη δεν σου δίνει πρωτάθληματα και νίκες αυτήν την περίοδο.

Το να είσαι πιλότος για την Ferrari δεν σημαίνει ότι παίρνεις πρωτάθλημα.Δεν έχει καμία σχέση το ένα με το άλλο ή σε κάνει μεγάλο οδηγό.

Τότε στη σχετική λίστα ο Irvine και ο Alesi θα ήταν πάνω από τον Hakkinen και τον Alonso.

O Senna δεν οδήγησε ποτέ για την Ferrari και θεωρείται ένας από τους κορυφαίους όλων των εποχών όπως το ίδιο συμβαίνει τώρα και με τον Hamilton.

Θεωρώ ότι αυτή η καραμέλα έχει λιώσει.Πρέπει να μπει άλλος δίσκος και να ξαναπατήσουν το play αυτοί που πιστεύουν κάτι τέτοιο.

Εάν μπορούσαν όλοι οι πιλότοι αυτή την στιγμή στα μονοθέσια των Γερμανών θα ήθελαν να βρίσκονται…

Διαβάστε όλα τα νέα της Formula 1 εδώ, ενώ πλέον μπορείτε να μας βρείτε στο InstagramYoutube και Twitter.

F1RACINGNEWS