Προσπαθω να βελτιώσω τις περσινές μου εμφανίσεις- Hamilton

Ο Lewis Hamilton λέει ότι η νοοτροπία του για την μάχη του παγκόσμιου πρωταθλήματος δεν έχει αλλάξει. Καθώς κοιτάζει περισσότερο να κερδίσει τα προηγούμενα επιτεύγματα του πάρα να αμυνθεί από τον Valtteri Bottas. 

Ο νυν παγκόσμιος πρωταθλητής Lewis Hamilton θα εκκινήσει αύριο από την δεύτερη θέση. Πίσω από τον teammate του Valtteri Bottas στον αγώνα της πατρίδας του στο Silverstone.

Παρά το γεγονός ότι βρίσκεται μπροστά 31 βαθμούς, o Hamilton λέει ότι δεν επικεντρώνεται στο να υπερασπιστεί αυτό το πλεονέκτημα έναντι του Φιλανδού, αλλά στοχεύει στα δικά του ρεκόρ

“Δουλεύω στενά με τον Valtteri οπότε τον βλέπω σαν τον άνθρωπο που είναι. Προφανώς ακόμα παλεύουμε για τον τίτλο και δεν νοιώθω ότι είναι ο μόνος που κυνηγάει” είπε ο Hamilton.

“Εγώ ακόμη κυνηγάω, βάζοντας ένα φανταστικό άτομο μπροστά.”

“Για μένα, προσπαθώ να βελτιώσω τις εμφανίσεις του προηγούμενου έτους. Την προηγούμενη χρονιά ήμουν μπροστά για παράδειγμα και ο στόχος μου είναι να βελτιωθώ σε αυτό. Σε μέρες σαν αυτήν που είναι πίσω, τώρα είναι αυτός ο τύπος που κυνηγάω.

Παρά το γεγονός ότι πήρε την pole position πέρυσι, ένα ατύχημα με τον Kimi Raikkonen τον βρήκε να κάνει τετ α κε και να πέφτει στις τελευταίες θέσεις. Έχοντας αγωνιστεί για να φτάσει στην δεύτερη θέση πίσω από τον τελικό νικητή Sebastian Vettel, ο Hamilton λέει ότι ο στόχος του για φέτος είναι ξεκάθαρος.

“Όσο έχεις έναν στόχο να κυνηγάς τότε μπορείς πάντα να βελτιωθείς και να προσπαθείς για το καλύτερο. Αυτή είναι η προσέγγιση μου.”

Για περισσότερα νέα πατήστε εδώ. Ενώ μπορείτε να μας ακολουθήσετε και στο κανάλι μας στο youtube.

Ζαφειρόπουλος Διονύσης

Μεγάλωσα παρακολουθώντας Formula 1 και δημιούργησα το F1racingnews.gr σε μία προσπάθεια να ασχοληθεί ο κόσμος με τον μηχανοκίνητο αθλητισμό. Ο ελεύθερος μου χρόνος με βρίσκει στην πίστα Speed Park στον Ασπρόπυργο (ΝΑΙ είμαι μεγάλος λάτρης των ΚΑΡΤ).

F1RACINGNEWS