Προσεγγίζοντας τον πιλότο George Russell

Ο George Russell τα τελευταία δύο χρόνια βρίσκεται στην ιστορική ομάδα της Williams και με τις εμφανίσεις του έχει εντυπωσιάσει ολόκληρο τον κόσμο της Formula1.

Όμως υπάρχει και η αντίθετη άποψη από πολλούς η οποία είναι τροφή για σκέψη.Ο Βρετανός σαφώς και οδηγεί το χειρότερο μονοθέσιο στο grid.

Ο κινητήρας της Mercedes ναι μεν είναι δυνατός αλλά το σασί είναι πολύ κακό με συνέπεια ο Russell να παλεύει πάντα πέρα των δυνατοτήτων του.

Όμως ενώ εμφανίζεται στις κατατακτήριες δοκιμές αρκετά γρήγορος καταλήγοντας αρκετές φορές στο Q2 εντούτοις στον αγώνα δεν έρχεται το θετικό αποτέλεσμα.

Εκεί ο Βρετανός δεν εμφανίζεται το ίδιο σταθερός και αυτό θέλει αρκετή δουλειά. Στην Formula1 δεν κερδίζει ποτέ ο ταχύτερος αλλά υπερέχει ο πιο σταθερός.

Τα δύο Ιταλικά Grand Prix σε Μugello και Imola είναι μάθημα για τον Russell,που έφθασε πολύ κοντά στην βαθμολογούμενη δεκάδα αλλά δυστυχώς δεν τα κατάφερε.

Την πρώτη φορά κυνηγούσε τον Raikkonen και τις δύο Ferrari αλλά έκανε λάθη μεγάλωσε η απόσταση και δεν μπόρεσε να βαθμολογηθεί.

Την τελευταία φορά έπεσε στον τοίχο ολομόναχος και χωρίς πίεση.Πρέπει να δουλέψει και άλλο ο μικρός για να γιγαντωθεί το ταλέντο του.

Σταθερότητα στους γύρους,στροφή με στροφή,ευθεία με ευθεία και επιτέλους έναν βαθμό για του δώσει την ψυχολογία για να του φύγει το άγχος στον αγώνα.

Διαβάστε όλα τα νέα της Formula 1 εδώ, ενώ πλέον μπορείτε να μας βρείτε στο InstagramYouTube και Twitter.

F1RACINGNEWS