Πολλά υποσχόμενη η Renault σύμφωνα με τους οδηγούς της.

Η Γαλλική ομάδα της Renault F1, θα είναι και για την φετινή σεζόν ικανή να παλέψει για τις ψηλότερες θέσεις του “midfield”. Με βάση την απόδοση των οδηγών στις δοκιμές της Παρασκευής.

Ο οδηγός της Renault Dianiel Ricciardo ήταν αρκετά γρήγορος στις δοκιμές το απόγευμα της Παρασκευής. Φτάνοντας την πέμπτη θέση. Ενώ ο team-mate του, Esteban Ocon έχει περιθώρια βελτίωσης καθώς βρέθηκε στην ενδέκατη θέση.

Ο Αυστραλός οδηγός Daniel Ricciardo δήλωσε μετά τις δοκιμές: “Αισθανόμουν από την αρχή πολύ καλά το μονοθέσιο. Καταφέραμε να μεταφέρουμε αυτή την αίσθηση στην απόδοση μας για όλη την μέρα”.

“Μπορούμε να δουλέψουμε με τον ρυθμό αγώνα μας. Καθώς, το όχημα έδειχνε αρκετά καλό με λίγα καύσιμα στο ντεπόζιτο. Είμαι πολύ χαρούμενος γι αυτό”. Συμπλήρωσε.

Ο Esteban Ocon, ήρθε αντιμέτωπος με μια ζημία στο μονοθέσιο του. Γεγονός που του κόστισε αρκετούς γύρους. Με τους ανθρώπους της Renault να θεωρούν πως η ζημία προκλήθηκε λόγω της οδήγησης πάνω από curbs.

Παρόλα αυτά, ο Γάλλος οδηγός είναι ιδιαίτερα θετικός.

“Ο ρυθμός είναι πολλά υποσχόμενος και φαίνεται να είμαστε σε αρκετά καλή κατάσταση. Οι γύροι μας ήταν αρκετά γρήγοροι. Μένει μόνο να μπορέσω να αντεπεξέλθω και όταν θα μετράει”.

Διαβάστε όλα τα νέα της Formula 1 εδώ, ενώ πλέον μπορείτε να μας βρείτε στο Instagram, Youtube και Twitter.

F1RACINGNEWS