ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΟΔΗΓΩΝ

Πιθανότατα να ανανεώσει με την Ferrari ο Vettel πριν απο το πρώτο Grand Prix!

Ο Γερμανός οδηγός πιστεύει πως το μέλλον του στην Ferrari θα έχει κριθεί πριν από την πραγματοποίηση του πρώτου Grand Prix αυτής της σεζόν. 

Ο Sebastian Vettel βρίσκεται στην έκτη του σεζόν στην την Ιταλική ομάδα, με το συμβόλαιο του να λήγει στο τέλος του χρόνου. 

Τόσο ο ίδιος, όσο και ο διευθυντής της ομάδας, Mattia Binotto, έχουν δηλώσει την πρόθεση τους για την συνέχιση της συνεργασίας τους. Με τον Binotto να δηλώνει πως ο Γερμανός οδηγός εκτιμάται ιδιαιτέρως από την Scuderia.

Λόγο της καθυστέρησης της έναρξης του πρωταθλήματος, υπάρχει περισσότερος χρόνος για τέτοιου είδους συζητήσεις.

O Vettel δήλωσε για το ενδεχόμενο πρόωρης ανανέωσης του συμβολαίου: “Εξαρτάται από το πόσο θα κρατήσει όλο αυτό. Η προτεραιότητα μετά την Αυστραλία ήταν να καταλάβουμε τι πρόκειται να αντιμετωπίσουμε”. 

“Ακόμα και σήμερα δεν είναι απολύτως ξεκάθαρο. Προφανώς η Ιταλία ήταν μια από τις πρώτες Ευρωπαϊκές χώρες που χτυπήθηκαν από τον ιό και είχε εστιαστεί εκεί το ενδιαφέρον”.

“Δυστυχώς απ΄ ότι φαίνεται το πρώτο Grand Prix θα καθυστερήσει λίγο ακόμα, οπότε μας δίνεται η ευκαιρία να καλύψουμε κάποια θέματα νωρίτερα”.

“Προφανώς εξαρτάται από το πότε θα πραγματοποιηθεί ο πρώτος αγώνας και υπάρχουν πιθανότητες να έχουμε αποφασίσει νωρίτερα. Προς το παρόν φαίνεται πως δεν θα έχουμε αγώνα μέχρι τον Ιούνιο ή ακόμα και τον Ιούλιο”.

“Θα προχωρήσουν οι συζητήσεις, αλλά δεν πιστεύω πως υπάρχει κάποιο συγκεκριμένο χρονοδιάγραμμα. Αν θα είναι πριν από τον πρώτο αγώνα ή όχι”.

Vettel
Ο Γερμανός πρωταθλητής μίλησε και για τον ρόλο του ως πρόεδρος του συλλόγου οδηγών. 

“Σε κανένα δεν αρέσει να τρέχει με άδειες κερκίδες. Όλοι θα θέλαμε να επιστρέψουμε σε φυσιολογικές συνθήκες. Η καλύτερη συμβουλή είναι η υπομονή”. 

Όταν ερωτήθηκε για τα σενάρια να γίνουν 19 αγώνες στο δεύτερο μισό του χρόνου με 10 απανωτούς αγώνες απάντησε: “Εμείς οι οδηγοί είμαστε σε πλεονεκτικότερη θέση. Τα όρια όμως θα τα θέσουν οι ομάδες. Το σύνολο του προσωπικού. Θα πρέπει να δοθεί η δυνατότητα για ξεκούραση”.

“Είτε γίνουν 10,15 ή 20 αγώνες, το πρωτάθλημα παραμένει πρωτάθλημα συμπλήρωσε. “Θα πρέπει να είμαστε ακόμα πιο συνεπής. Με λιγότερους αγώνες, κάθε αγώνας είναι σημαντικός”.    

Για περισσότερα νέα πατήστε εδώ. Ενώ μπορείτε να μας ακολουθήσετε και στο κανάλι μας στο youtube.