ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΩΝ

Horner – “Πιο κοντά από ποτέ οι ομάδες του midfield”

Ο αγωνιστικός διευθυντής της Red Bull, Christian Horner αναμένει έναν πιο κλειστό ανταγωνισμό ανάμεσα στις ομάδες της F1 στο φετινό πρωτάθλημα.

Ρωτήθηκε από τους δημοσιογράφους για το εάν έκλεισε το χάσμα δυναμικότητας, ανάμεσα στις ομάδες του midfield και τις MercedesFerrari και Red Bull, στην τελευταία χρονιά των τεχνικών κανονισμών που υπάρχουν, καθώς από το 2021 τα πάντα στην κορωνίδα του μηχανοκίνητου αθλητισμού αλλάζουν.

Ο Horner απάντησε τα εξής: “Πιστεύω πως έχει γίνει αυτό πιθανότατα. Αυτό είναι το όφελος των συνεχών κανονισμών, φυσικά, όταν έχεις σταθερότητα στα σχέδια του design και μερικά από αυτά συγκλίνουν πιο κοντά από τα άλλα”.

“Αλλά νομίζω ότι είναι αναπόφευκτο ότι το grid θα στραπατσαριστεί λίγο και νομίζω ότι αυτό είναι υγιές για τη Formula 1”.

“Το πιο σημαντικό για εμάς είναι ότι καταφέραμε να καλύψουμε αυτό το χάσμα με τη Mercedes. Αυτός είναι ο μεγάλος μας στόχος, διότι είναι, όπως εσείς ξέρετε, το απόλυτο σημείο αναφοράς της ομάδας μας“.

Horner

Για περισσότερα νέα πατήστε εδώ. Ενώ μπορείτε να μας ακολουθήσετε και στο κανάλι μας στο youtube.

Γιώργος Λιακόπουλος

Φίλος της F1 και του μηχανοκίνητου αθλητισμού. Όταν δεν έχει F1 παρακολουθούμε MotoGP και WRC. Λάτρης της οδήγησης (ειδικότερα τις νυχτερινές ώρες) και υπέρμαχος της οδικής ασφαλείας. Βρίσκομαι στο F1racingnews από το Δεκέμβριο του 2019, χάρη στη θέληση και την επιθυμία για συνεργασία του ιδρυτή της, Σάκη Ζαφειρόπουλου.