Πηγή έμπνευσης ακόμα ο Senna

Με αφορμή τον αγώνα στην πίστα της Imola αυτήν Κυριακή οι μνήμες θέλουμε δεν θέλουμε έρχονται πάλι σε εκείνο το μοιραίο μεσημέρι της Πρωτομαγιάς του 1994.

Όλες οι ομάδες σήμερα και όλοι οι πιλότοι πέρασαν από την Tamburello και ο καθένας με τον δικό του τρόπο έδειξε ότι ο Ayrton Senna ζεί μέσα στις πίστες και είναι ακόμα πηγή έμπνευσης για το σύνολο των ανθρώπων που ασχολούνται με το σπορ.

Για τους νεότερους ο Ayrton είναι ένας μύθος.Ο καλύτερος πιλότος όλων των εποχών μέσα από τα video και τις ιστορίες που διαβάζουν.

Για εμάς τους παλαιότερους ο βραζιλιάνος ήταν η ίδια η Formula1. Οι περισσότεροι για να λέμε την αλήθεια είχαν ζήσει την εποχή Senna ή Ferrari. Οι φίλοι του σπορ έτσι είχαν χωριστεί κάπως έτσι πλην ελαχίστων εξαιρέσεων.

Aρκετοί πιλότοι αυτό το Σαββατοκύριακο θα δείξουν τον σεβασμό τους απέναντι στον Βραζιλιάνο. O Pierre Gasly άλλαξε το κράνος στα χρώματα του σε αυτά του Senna. Η Williams στον ρύγχος της θα έχει το αρχικό του.

Οι μνήμες ξυπνούν αυτό το διήμερο, ο κόμπος δένει το λαιμό ακόμα και σήμερα. Το γιατί παραμένει ενώ παράλληλα η απουσία του μέσα στα χρόνια μεγαλώνει για εμάς που ζήσαμε στην εποχή του.

Ayrton Senna δεν θα ξεχάσεις ποτέ..

Ο μύθος σου θα μεγαλώνει και εμείς θα είμαστε εδώ για να μας δείχνεις ακόμα και σήμερα ότι είσαι πηγή έμπνευσης για όλους και κυρίως για τους πιλότους που έρχονται..

Διαβάστε όλα τα νέα της Formula 1 εδώ, ενώ πλέον μπορείτε να μας βρείτε στο InstagramYoutube και Twitter.

F1RACINGNEWS