ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΟΔΗΓΩΝ

Περίεργη συμπεριφορά του συμπλέκτη είχε ο Bottas στο Ισπανικό GP

O Valtteri Bottas κατηγόρησε για την ήττα του στο Ισπανικό GP από τον Lewis Hamilton μία παράξενη συμπεριφορά από τον συμπλέκτη του, η οποία του κόστισε το προβάδισμα στην εκκίνηση. 

Ο Bottas ξεκίνησε από την pole για τρίτο συνεχή αγώνα αλλά ο Hamilton ξεκίνησε καλύτερα και τον πέρασε στην πρώτη στροφή.

Ο Hamilton από εκεί και έπειτα επικράτησε άνετα του Bottas ακόμα και μετά την επανεκκίνηση λόγω του αυτοκινήτου ασφαλείας και πήρε κεφάλι στην βαθμολογία.

Αμέσως μετά τον αγώνα ο Bottas είπε :” Ήταν πολύ στενά στην αρχή και εκεί το έχασα. Υπήρχε κάποια παράξενη συμπεριφορά με τον συμπλέκτη. Έπιανε και άφηνε,έπιανε και άφηνε, ήταν κάτι που δεν έχω νιώσει ποτέ έτσι και εκεί ήταν που το έχασα.”

Valtteri Bottas

Ο Bottas τερμάτισε πίσω από τον teammate του με διαφορά 4ων δευτερολέπτων ενώ αυτό ήταν το 5ο σερί 1-2 για την ομάδα της Mercedes.

Ο Φιλανδός συνεπάρει την ομάδα του για την προσπάθεια και το αποτέλεσμα.

“Ως ομάδα το πέμπτο συνεχόμενο 1-2 είναι απλά απίστευτο και εγώ με την σειρά μου έχω καταφέρει να πάρω αρκετούς βαθμούς. Φέτος, κάθε βαθμός θα μετρήσει, οπότε αυτό είναι σίγουρα καλό αλλά θέλω απλώς να μάθω γιατί η αρχή ήταν τόσο άσχημη και γιατί έγινε θέμα. “

Για περισσότερα νέα πατήστε εδώ. Ενώ μπορείτε να μας ακολουθήσετε και στο κανάλι μας στο youtube.

Ζαφειρόπουλος Διονύσης

Μεγάλωσα παρακολουθώντας Formula 1 και δημιούργησα το F1racingnews.gr σε μία προσπάθεια να ασχοληθεί ο κόσμος με τον μηχανοκίνητο αθλητισμό. Ο ελεύθερος μου χρόνος με βρίσκει στην πίστα Speed Park στον Ασπρόπυργο (ΝΑΙ είμαι μεγάλος λάτρης των ΚΑΡΤ).