Perez – “Τα sprint race είναι βαρετά, δεν προσφέρουν τίποτα”

Ο Sergio Perez μίλησε για τα Sprint Races, χαρακτηρίζοντάς τα βαρετά για τους φιλάθλους και τους οδηγούς, αναφέροντας πως δεν προσφέρουν τίποτα στο άθλημα.

Ολοκληρώθηκε και το δεύτερο sprint της σεζόν, ωστόσο ο Perez, μιλώντας στο motorsport, δήλωσε πως δεν ήταν ευχαριστημένος με το αποτέλεσμα. Επίσης, σχολίασε και την επιλογή των πιστών, λέγοντας πως οι πίστες που επιλέχτηκαν ήταν λάθος.

“Δεν συμβαίνει τίποτα στο sprint, δεν βλέπω κάποια θετικά στο να το έχουμε. Μπορώ να φανταστώ ότι είναι βαρετό και για τους φιλάθλους και για τους οδηγούς. Δεν προσφέρει τίποτα για να είμαι ειλικρινής. Αυτή τη στιγμή, με το τωρινό σύστημα διεξαγωγής, δεν προσφέρει τίποτα. Προφανώς είναι εκεί για να βελτιώσει το θέαμα και θα δούμε αν οι φίλαθλοι είναι χαρούμενοι με αυτό.”

“Το πρόβλημα που υπάρχει με τα τωρινά μονοθέσια, για να μπορέσεις να προσπεράσεις, πρέπει να υπάρχει μεγάλη διαφορά σε ρυθμό μεταξύ των μονοθεσίων. Για να γίνει αυτό, πρέπει να υπάρχει και φθορά. Πιστεύω διάλεξαν και τις λάθος πίστες, αλλά δεν ξέρω ποιες θα είναι καλές πίστες για να δοκιμάσουμε. Οι αγώνες είναι πολύ μικροί και δεν υπάρχει φθορά.”

Perez
Ο Perez παραδέχτηκε ότι τα με τα νέα μονοθέσια το 2022 τα sprint races θα είναι πιο ενδιαφέροντα, καθώς θα προσφέρεται η δυνατότητα για περισσότερα προσπεράσματα.

“Μάλλον θα έχουν κάτι να προσφέρουν,” είπε.

“Οι φίλαθλοι θα ήθελαν λίγα περισσότερα προσπεράσματα στον αγώνα. Αλλά με τους τωρινούς κανονισμούς, είναι δύσκολο πάρουμε κάτι (παραπάνω από τους αγώνες, όσον αφορά τα προσπεράσματα).”

Διαβάστε όλα τα νέα της F1 εδώ, ενώ πλέον μπορείτε να μας βρείτε στο InstagramYouTubeTik TokDiscordTwitter.

F1RACINGNEWS