Ο Sergio Perez αποκάλυψε ότι η Red Bull είναι η “ζωή” του επικεφαλής της ομάδας Christian Horner και ότι ο Άγγλος δίνει “τα πάντα” για την ομάδα.
Ο Horner οδήγησε τη Red Bull σε μια θέση να διεκδικήσει από τη Mercedes το πρωτάθλημα κατασκευαστών της F1 και ενώ τα Ασημένια Βέλη τελικά θριάμβευσαν, ο Max Verstappen πήρε τον παρθενικό του τίτλο οδηγών νικώντας τον Lewis Hamilton. Η σεζόν ήταν γεμάτη δράματα εντός και εκτός πίστας, με τον Horner να βρίσκεται στο επίκεντρο μιας διαμάχης με τον ομόλογό του Toto Wolff, καθώς ο ένας έβριζε και κατηγορούσε συχνά τον άλλον.
Με τη δραματική κορύφωση της σεζόν, ο πολιτικός πόλεμος εντάθηκε.
Ερωτηθείς σε συνέντευξή του πόσο πιστεύει ότι οι διαφωνίες ήταν πραγματικές, ο Perez απάντησε: “Λοιπόν, νομίζω ότι είναι πολύ η κατάσταση στην οποία βρισκόμασταν.

“Είναι οι κύριοι ανταγωνιστές μας. Δεν ξέρω για τον Toto, δεν ξέρω πώς δουλεύει και ούτω καθεξής.
“Αλλά μιλώντας για τον Christian, η Red Bull Racing είναι η ζωή του. Είναι τα πάντα. Δίνει τα πάντα γι’ αυτό. Είναι πολύ παθιασμένος και νομίζω ότι είναι ωραίο να το βλέπεις.
“Το άθλημα είναι σπουδαίο για να βλέπεις οδηγούς με χαρακτήρα. Είναι υπέροχο να βλέπουμε αφεντικά ομάδων με χαρακτήρα. Είναι μέρος του αθλήματος στο τέλος της ημέρας”.
Διαβάστε όλα τα νέα της Formula 1 εδώ, ενώ πλέον μπορείτε να μας βρείτε στο Instagram, YouTube, Tik Tok, Discord και Twitter.