Formula 1ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΟΔΗΓΩΝ

Perez: Είχαμε ένα μικρό πρόβλημα, αλλά τίποτα το σημαντικό

Ο Sergio Perez αποκάλυψε ότι οι καθυστερήσεις που προκλήθηκαν από ένα πρόβλημα με την αντιστρεπτική μπάρα έθεσαν σε κίνδυνο τα δοκιμαστικά του για το γαλλικό Grand Prix.

Ο Μεξικανός ήταν μόλις 10ος ταχύτερος στα δεύτερα δοκιμαστικά, αφού ολοκλήρωσε τον ταχύτερο γύρο του αργότερα από την πλειονότητα των οδηγών.

Ο οδηγός της Red Bull έμεινε να περιμένει στο γκαράζ καθ’ όλη τη διάρκεια της περιόδου προσομοίωσης των κατατακτήριων δοκιμών, προτού τελικά σημειώσει χρόνο που απείχε ενάμισι δευτερόλεπτο από τον ρυθμό της Ferrari του Carlos Sainz.

“Είχαμε κάποιες καθυστερήσεις”, εξήγησε ο Perez, ο οποίος επίσης απέφυγε οριακά να προσκρούσει στις μπαριέρες στην πρώτη περίοδο μετά από ένα σπινάρισμα.

“Τίποτα το ιδιαίτερο, ένα μικρό πρόβλημα με μία από τις αντιστρεπτικές μπάρες, αλλά τίποτα το σημαντικό”

Ο ομόσταυλος του Perez στη Red Bull, Max Verstappen, αντιμετώπισε προβλήματα με την ισορροπία του μονοθεσίου του, με την RB18 να παρουσιάζει υποστροφή, ειδικά στη μεγάλη δεξιά στροφή στο Le Beausset.

Σχετικά με το δικό του συναίσθημα μετά το κουτσουρεμένο τρέξιμό του, ο Μεξικανός οδηγός παραδέχτηκε: “Δεν αισθάνομαι πολύ άνετα αυτή τη στιγμή με το αυτοκίνητο.

“Υπάρχει δουλειά και κατανόηση που πρέπει να γίνει μέσα στη νύχτα. Πρέπει να προσπαθήσουμε να διαλέξουμε τα καλύτερα κομμάτια για τα δοκιμαστικά και τον αγώνα.

“Ήταν πολύ μικρά stint με το μαλακό ελαστικό, αλλά έτσι είναι. Ας ελπίσουμε ότι αύριο θα μπορέσουμε να τα βάλουμε όλα μαζί και να δώσουμε τη μάχη”

Διαβάστε όλα τα νέα της Formula 1 εδώ, ενώ πλέον μπορείτε να μας βρείτε στο InstagramYouTubeTik TokDiscord και Twitter.