Formula 1ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΟΔΗΓΩΝ

Perez – “Είμαι χαρούμενος από την απόδοσή μας”

Ο Sergio Perez δήλωσε πως είναι πολύ ευχαριστημένος από την 5η θέση στις κατατακτήριες στο Grand Prix του Bahrain. Επίσης είναι αρκετά αισιόδοξος για τον αυριανό αγώνα.

Συγκεκριμένα ο Perez δήλωσε: “Η 5η θέση είναι ένα πολύ καλό αποτέλεσμα και είμαι πολύ χαρούμενος από την απόδοσή μας. Τα πήγαμε εξαιρετικά με τη στρατηγική μας, μιας και περάσαμε στο Q2 με τη χρήση μόνο ενός σετ μαλακής γόμας. Αυτό σήμαινε πως θα είχαμε 2 σετ μαλακής γόμας για το Q3, κάτι το οποίο μας βοήθησε στο να εκκιμήσουμε από μια καλή θέση στον αυριανό αγώνα. Έκανα έναν πολύ καλό τελευταίο γύρο στο Q3, διότι κέρδισα περίπου 2 δέκατα. Βέβαια πιστεύω πως εάν δεν έκανα εάν μικρό λαθάκι στην στροφή 14, θα είχα καταφέρει να σημειώσω τον 4ο χρόνο.

“Ωστόσο ήταν κρίμα αυτό που συνέβη στον Lance στο Q2, διότι ο ρυθμός του φαινόταν πολύ καλός. Ωστόσο πιστεύω πως θα τα ανέβει αρκετά κατά τη διάρκεια του αγώνα, κάτι το οποίο θα είναι πολύ σημαντικό για τη μάχη της 3ης θέσης στο πρωτάθλημα των κατασκευαστών. Για εμένα όλα πήγαν καλά στις κατατακτήριες. Ωστόσο στην συγκεκριμένη πίστα μετράει ο αγώνας πιο πολύ από τις κατατακτήριες. Οπότε πρέπει να τα δώσουμε όλα αύριο. Ωστόσο ο ρυθμός μας είναι πολύ καλός. Επιπλέον σημαντικό ρόλο θα παίξει και η στρατηγική στον αγώνα, μιας και τα όλα δείχνουν πως θα έχουμε 2 pit-stop κατά τη διάρκεια του αγώνα. Όμως ο στόχος μας είναι να πάρουμε βαθμούς.”

Διαβάστε όλα τα νέα της Formula 1 εδώ, ενώ πλέον μπορείτε να μας βρείτε στο InstagramYouTube και Twitter.

Αδάμ Πίτσης

Λάτρης του μηχανοκίνητου αθλητισμού και γενικότερα του χώρου της αυτοκίνησης, ωστόσο πάνω απ'όλα λατρεύω την Formula 1. Από μικρός παρακολουθούσα σχεδόν κάθε αγώνα, ενώ πλέον χάρη στην ευκαιρία που μου έδωσε ο ιδρυτής του F1racingnewsgr, Σάκης Ζαφειρόπουλος, έχω έρθει ακόμη πιο κοντά στο άθλημα που αγαπώ. *Επίσης λατρεύω τα Go Karts, το gaming αλλά και άλλα πρωταθλήματα όπως: Formula Drift και WRC