Formula 1ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΟΔΗΓΩΝ

Ο Perez και ο Sainz θα εμβολιαστούν στο Bahrain

Ο Sergio Perez και ο Carlos Sainz, επιβεβαίωσαν πως δέχτηκαν την προσφορά ώστε να κάνουν το εμβόλιο του Covid-19, κατά την αφιξή τους στο Bahrain.

Το υπουργείο υγείας του Bahrain προσφέρει εμβόλια σε όλο το προσωπικό της Formula 1, λόγω των δοκιμών και του πρώτου αγώνα της σεζόν.

Η F1 από μόνη της επιβεβαίωσε επίσημα πως οι υπάλληλοί της δεν θα δεχτούν την προσφορά. Αυτό συμβαίνει διότι η F1 δεν θέλει να προσπεράσει “την ουρά” των εμβολίων.

Ωστόσο, έγινε γνωστό την Τετάρτη πως κάποια μέλη ομάδων σκέφτηκαν τελικά να δεχτούν την προσφορά. Σήμερα λοιπόν ο Perez και ο Sainz επιβεβαίωσαν πως έλαβαν την πρώτη δόση του εμβολίου.

Ο Perez ήταν ο πρώτος οδηγός όπου είχε διαγνωστεί θετικός στον Covid-19. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να χάσει τα δύο Grand Prix του Silverstone την περασμένη σεζόν.

“Μας το πρόσφεραν και πήρα την απόφαση να το κάνω.” είπε ο οδηγός της RedBull. “Για μένα, πίσω στο Μεξικό, δεν ξέρω πότε θα είχα τη δυνατότητα να το κάνω”.

“Ήταν πολύ καλό που το Μπαχρέιν μας έκανε αυτή την προσφορά οπότε ναι, το έκανα.” Δήλωσε ο Sainz.

Ο Ισπανός πρόσθεσε: “Το έκανα και νομίζω πως ήταν πολύ καλή ευκαιρία. Εννοειται πως είμαι ευγνώμων στην κυβέρνηση του Μπαχρέιν που έκανε αυτή την προσφορά σε πολλά άτομα που κάνουν τον γύρω του κόσμου. Είμαι χαρούμενος για αυτό.”

Bahrain

Διαβάστε όλα τα νέα της Formula 1 εδώ, ενώ πλέον μπορείτε να μας βρείτε στο InstagramYouTubeTik TokDiscord και Twitter.

Αδάμ Πίτσης

Λάτρης του μηχανοκίνητου αθλητισμού και γενικότερα του χώρου της αυτοκίνησης, ωστόσο πάνω απ'όλα λατρεύω την Formula 1. Από μικρός παρακολουθούσα σχεδόν κάθε αγώνα, ενώ πλέον χάρη στην ευκαιρία που μου έδωσε ο ιδρυτής του F1racingnewsgr, Σάκης Ζαφειρόπουλος, έχω έρθει ακόμη πιο κοντά στο άθλημα που αγαπώ. *Επίσης λατρεύω τα Go Karts, το gaming αλλά και άλλα πρωταθλήματα όπως: Formula Drift και WRC