Πάρε μέρος στο ελληνικό πρωτάθλημα F1 2019

Βαρέθηκες στη καραντίνα και σου λείπουν οι αγώνες; Τότε ήρθε η ώρα να μπεις στο ελληνικό πρωτάθλημα που διοργανώνει το F1Racingnews.gr και το Automotonews.gr και είμαστε ενθουσιασμένοι.

Εν μέσω καραντίνας και έλλειψης αγώνων, ήρθε η ώρα να βγούμε μπροστά και να κάνουμε αυτές τις περίεργες ημέρες λίγο καλύτερες και διασκεδαστικές. Ετοιμάστε λοιπόν τις αγωνιστικές σας δεξιότητες, ώστε να μαζευτούμε και να πραγματοποιήσουμε ένα πρωτάθλημα στην F1 2019 όπου θα μας κρατήσει στη δράση για το επόμενο διάστημα.

Για να πάρεις μέρος στο πρωτάθλημα πρέπει να κατέχεις τη κονσόλα του Play Station 4 αποκλειστικά, καθώς μέσω της κονσόλας αυτής θα γίνει η διοργάνωση. Η έναρξη της σεζόν θα γίνει την επόμενη Κυριακή 26 Απριλίου στις 18:00μμ και θα αποτελείται από 10 αγώνες που θα ανακοινωθούν σύντομα. Παράλληλα η επιλογή των ομάδων θα γίνει μέσω κλήρωσης και οι υπόλοιποι κανονισμοί θα ανακοινωθούν τις ερχόμενες ημέρες.

Απαραίτητη προϋπόθεση για τους ενδιαφερόμενους να μπορούν να αγωνιστούν σε όλους τους αγώνες του πρωταθλήματος. Ενώ θα υπάρξει λίστα αναπληρωματικών σε περίπτωση που κάποιος αποχωρήσει πρόωρα. Μεγάλη βάση θα δοθεί φυσικά και στο επίπεδο οδήγησης, με τους οδηγούς που ονειρεύονται να παίξουν συγκρουόμενα να φεύγουν με συνοπτικές διαδικασίες.

Είναι χαρά μας επίσης να ανακοινώσουμε πως οι αγώνες θα μεταδοθούν ζωντανά με ελληνική περιγραφή. Ενώ τόσο από το AMN αλλά και το F1Racingnews θα υπάρχουν ενημερώσεις για την εξέλιξη της χρονιάς με τις βαθμολογίες κτλ.

Για να κατοχυρώσεις τη συμμετοχή σου, στείλε μας προσωπικό μήνυμα στη σελίδα μας στο facebook, με τις διαθέσιμες θέσεις να είναι λίγες και ο χρόνος περιορισμένος.

Για περισσότερα νέα πατήστε εδώ. Ενώ μπορείτε να μας ακολουθήσετε και στο κανάλι μας στο youtube.

Ζαφειρόπουλος Διονύσης

Μεγάλωσα παρακολουθώντας Formula 1 και δημιούργησα το F1racingnews.gr σε μία προσπάθεια να ασχοληθεί ο κόσμος με τον μηχανοκίνητο αθλητισμό. Ο ελεύθερος μου χρόνος με βρίσκει στην πίστα Speed Park στον Ασπρόπυργο (ΝΑΙ είμαι μεγάλος λάτρης των ΚΑΡΤ).

F1RACINGNEWS