Παραμένει στην Alpha Tauri o Pierre Gasly

Ο Γάλλος θα παραμείνει στην Alpha Tauri μέχρι και το τέλος του 2023 σύμφωνα με τον επικεφαλής της ομάδας, Franz Tost

Μετά την ανακοίνωση της Red Bull ότι ο Sergio Perez θα επεκτείνει το συμβόλαιό του με την ομάδα μέχρι το 2024, άρχισαν να επικρατούν εικασίες σχετικά με το τι επιφυλάσσει το μέλλον για τον Gasly. Έχοντας αποτύχει να εντυπωσιάσει στη μισή σεζόν του στη Red Bull το 2019, ο Gasly παρέμεινε μέλος της Red Bull μετά τον υποβιβασμό του πίσω στην Toro Rosso και έκτοτε έλαμψε, στην ομάδα κατακτώντας και μία νίκη στην Monza πριν από δύο χρόνια.

Ο Gasly έχει ξεκαθαρίσει ωστόσο ότι φιλοδοξεί να αγωνιστεί στο μπροστινό μέρος του grid, οπότε με τη συμφωνία του με Red Bull να ολοκληρώνεται στα τέλη του 2023, θα μπορούσε κάλλιστα να αποχωρήσει από το πρόγραμμα τώρα που η πόρτα για να επιστρέψει στη Red Bull έχει κλείσει.

Ωστόσο, είχε γίνει συζήτηση ότι ο Gasly θα μπορούσε να μετακομίσει σε άλλη ομάδα πριν από την έναρξη της νέας σεζονη με την McLaren και την Aston Martin να αναφέρονται ως πιθανοί προορισμοί. Ωστόσο, ο επικεφαλής της AlphaTauri, Tost, το απέκλεισε κατηγορηματικά.

Έχει συμβόλαιο σε ισχύ μαζί μας, δεν υπάρχει κάτι παραπάνω να πούμεο επίπεδο απόδοσής του είναι φανταστικό. Δυστυχώς στην αρχή της χρονιάς είχαμε κάποια προβλήματα αξιοπιστίας για τα οποία εκείνος, προφανώς, δεν ευθυνόταν. Όμως στο Baku μπορέσαμε να δείξουμε πόσο καλός είναι. Ελπίζω ότι θα συνεχίσουμε να του παρέχουμε ένα ανταγωνιστικό αυτοκίνητο γιατί ο Pierre έχει την ικανότητα να βρίσκεται μπροστά“.

Διαβάστε όλα τα νέα της Formula 1 εδώ, ενώ πλέον μπορείτε να μας βρείτε στο InstagramYouTubeTik TokDiscord και Twitter

F1RACINGNEWS