ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΟΔΗΓΩΝ

Hamilton – Πάντα αφήνω χώρο στον Μax

Ο Lewis Hamilton θεωρεί ότι ήταν τυχερός που απέφυγε “μία μεγάλη σύγκρουση” με τον Vettel στην εκκίνηση του Μεξικανικου Grand Prix. 

Μία καλή εκκίνηση από την τρίτη θέση επέτρεψε στον Hamilton να πλησιάσει τις Ferrari που ήταν μπροστά του, αλλά ο οδηγός της Mercedes σπρώχτηκε στο χορτάρι από τον Sebastian Vettel.

O Hamilton έχασε το μομέντουμ και βρέθηκε να δέχεται επίθεση από τον Verstappen, λίγο πριν ακουμπήσουν και βρεθούν στο χορτάρι στην στροφή δύο.

Παρότι βρέθηκε μέχρι και την Πέμπτη θέση, ο Hamilton έκανε μόλις ένα pit stop και πανηγύρισε μία ακόμα νίκη.

“Πραγματικά έκανα μία πολύ καλή εκκίνηση.” είπε ο Hamilton.

Hamilton

“Πλησίαζα τον Charles και ο Seb ερχόταν κατά πάνω μου και σκεφτόμουν ότι ήμουν στην άσπρη γραμμή, δεν είχα που αλλού να πάω”

“Και απλά συνέχισε να έρχεται κατά πάνω μου. Οπότε έπρεπε να αποφύγω την σύγκρουση μαζί του, πηγαίνοντας στο γρασίδι. Απέφυγα επίσης τους τροχούς του, αλλιώς θα μπορούσα να δημιουργήσω μία μεγάλη σύγκρουση γι’ αυτόν.”

“Μετά περικυκλώθηκα από αρκετά μονοθέσια, φρέναρα στην στροφή ένα και ξαφνικά ο Max ήταν δίπλα μου.”

“Αν έχετε δει προηγούμενους αγώνες, πάντα αφήνω στον Max πολύ χώρο. Είναι το πιο έξυπνο πράγμα που μπορώ να κάνω.”

“Αλλά δεν υπήρχε αρκετός χώρος να του δώσω. Νομίζω είχε μία στιγμή περιστροφής και μετά δέχτηκα ένα μεγάλο χτύπημα από πίσω.”

“Μετά σχεδόν έβγαλα τον Vettel εκτός. Το πίσω μέρος μου βγήκε και πήγε κατευθείαν στο γρασίδι.”

Hamilton

Για περισσότερα νέα πατήστε εδώ. Ενώ μπορείτε να μας ακολουθήσετε και στο κανάλι μας στο youtube.

Ζαφειρόπουλος Διονύσης

Μεγάλωσα παρακολουθώντας Formula 1 και δημιούργησα το F1racingnews.gr σε μία προσπάθεια ο κόσμος να έχει έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωση σχετικά με την Formula 1 και τον μηχανοκίνητο αθλητισμό. Στον ελεύθερο μου χρόνο θα με βρείτε σε κάποια πίστα καρτ να κάνω μπάντες!!!