Παλεύει μόνος του ο Gasly

Ακόμα μια εξαιρετική εμφάνιση για τον Pierre Gasly στο Grand Prix του Sao Paulo, αλλά αυτό δεν αρκεί στην Alpha Tauri ώστε να καταλάβει την 5η θέση στο πρωτάθλημα των κατασκευαστών διότι ο Yuki Tsunonda είναι απών…

Gasly
Pierre Gasly, BrazilGP 2021

Ο Ιάπωνας δυστυχώς από αγώνα σε αγώνα εμφανίζεται κατώτερος των περιστάσεων με τον Γάλλο πιλότο της μικρής Ιταλικής ομάδας να την κρατά μέσα στους στόχους της. Τα έχουμε ξαναγράψει πολλές φορές μέσα από τα άρθρα μας ότι ο Gasly είναι τίμιος, αδικημένος και κρίθηκε γρήγορα από τον Horner.

Θα κάνει τα πάντα στους τελευταίους αγώνες ώστε να φέρει την ομάδα πάνω από την Alpine στην τελική βαθμολογία καθώς πέρα από το prestige τα λεφτά είναι πολλά και σαφώς δεν περισσεύουν στην ομάδα…

Gasly
Pierre Gasly, BrazilGP 2021

Σε ότι έχει να κάνει με τον Ιάπωνα οδηγό καλό θα είναι να μπουν σε δεύτερες σκέψεις στην διοίκηση της Alpha Tauri, καθώς η Honda αποχωρεί και το μαξιλαράκι ασφαλείας χάνεται για τον ίδιο που επιβάλλεται να αλλάξει γρήγορα αγωνιστικό πρόσωπο.

Δεν νομίζω πάντως σε καμία περίπτωση να βγει ο rookie της χρονιάς, γιατί αυτό μονάχα ως αστείο θα μπορούσε να το εκλάβει κάποιος.

Διαβάστε όλα τα νέα της Formula 1 εδώ, ενώ πλέον μπορείτε να μας βρείτε στο InstagramYouTubeTik TokDiscord και Twitter.

F1RACINGNEWS