Formula 1ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΩΝ

Otmar Szafnauer – “Άτυχος ο Sebastian με τις δύο κίτρινες σημαίες”

Το αφεντικό της Aston Martin, Otmar Szafnauer, δηλώνει πως ο Sebastian Vettel στάθηκε άτυχος με τις δύο κίτρινες σημαίες. Ωστόσο, δηλώνει πως η στρατηγική της ομάδας θα βοηθήσει τον Γερμανό να ανέβει θέσεις στην κατάταξη.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Otmar Szafnauer

“O Lance απέδωσε καλά και έκανε καλή δουλειά μπαίνοντας στο Q3 σήμερα, ενώ το αποτέλεσμα του Sebastian δεν εξαρτιόταν από αυτόν σε μεγάλο βαθμό. Στο Q3, η στρατηγική μας με τα ελαστικά σήμαινε πως μπορούσε μόνο να βγει μία φορά, όμως η 10η θέση εκκίνησης του δίνει ελπίδες για αύριο και θα βρίσκεται στο κυνήγι των βαθμών. Ο Sebastian ήταν άτυχος που βρήκε μπροστά του δύο κίτρινες σημαίες στον τελευταίο γρήγορο γύρο του, το οποίο εν τέλει του στοίχησε μία θέση στο Q2. Τα προσπεράσματα μπορούν να γίνουν εδώ, οπότε θα κάνουμε το καλύτερο δυνατό με την στρατηγική να βοηθήσουμε τον Sebastian να παλέψει αύριο.”

Μπορείτε να διαβάσετε τις δηλώσεις των οδηγών από Bahrain GP εδώ, ενώ τις δηλώσεις των κατασκευαστών εδώ.

Διαβάστε όλα τα νέα της Formula 1 εδώ, ενώ πλέον μπορείτε να μας βρείτε στο InstagramYouTubeDiscord και Twitter

Νίκος Δαφνομήλης

Μεγάλος φίλαθλος της Formula 1 από το 2005. Ιδιαίτερο ενδιαφέρον για τον τεχνικό τομέα του αθλήματος και θαυμαστής όλων των ωραίων που έχει να προσφέρει. Μεγάλος φαν και του MotoGP. O μηχανοκίνητος αθλητισμός είναι ένας μαγικός κόσμος!