Σαν σήμερα το 1996
Σαν σήμερα το 1996 έγινε ο Βραζιλιάνικος αγώνας. Η pole position του Hill αποδείχτηκε κομβική, καθώς μία νεροποντή έπληξε την πίστα του Interlagos λίγο πριν την εκκίνηση. Αυτό σήμαινε πως ο Hill δεν είχε το εμπόδιο του spray το οποίο έπληττε τους αντιπάλους του στις αρχές. “Όταν πρωτοβγήκα, ένας κεραυνός χτύπησε την πίστα μπροστά μου.” Εκείνη τη μέρα πέτυχε την 15η νίκη του ξεπερνώντας τις 14 του πατέρα του.
Σαν σήμερα το 2002
Όταν ζητήθηκε από τον Pele να κυματίσει την καρό σημαία στο Βραζιλιάνικο Grand Prix φαινόταν ως η τέλεια ευκαιρία για δημόσιες σχέσεις. Ο καλύτερος ποδοσφαιριστής που έχει βγάλει η χώρα σε ένα από τα μεγαλύτερα αθλητικά της γεγονότα. Επιπλέον, δεν είναι και κάτι που απαιτεί ειδικούς χειρισμούς και κανόνες. Ωστόσο, φαίνεται πως οι διοργανωτές απέτυχαν να εξηγήσουν επαρκώς την διαδικασία. Έτσι, όταν ο Michael Schumacher πέρασε την γραμμή για να πάρει την νίκη, ακολουθούμενος από τον αδερφό του τον Ralf, ο Pele είχε πιάσει κουβέντα και ξέχασε να δείξει την σημαία.
Όταν ενημερώθηκε για το λάθος του, ενθουσιασμένος έδειξε την καρό σημαία στον επόμενο πιλότο που πέρασε, ο οποίος έτυχε να είναι ο Takuma Sato, γύρω στους δύο γύρους πίσω από τον νικητή. ΑΥτό σήμαινε πως τεχνικά είχε κερδίσει τον αγώνα. “Ο Pele είναι πολύ μικρός,” είπε ο Schumacher. “Δεν είδα την καρό σημαία, ωστόσο, αυτό είναι το μόνο που παρατήρησα.”
Σαν σήμερα το 1956
Σαν σήμερα γεννήθηκε ο Kevin Cogan στην Culver City της California. Συμμετείχε στο Καναδικό Grand Prix το 1980, και στον αγώνα του Long Beach το 1987. Ωστόσο, δεν μπόρεσε να προκριθεί σε κανέναν από τους δύο.
Διαβάστε όλα τα νέα της Formula 1 εδώ, ενώ πλέον μπορείτε να μας βρείτε στο Instagram, YouTube, Tik Tok, Discord και Twitter.