ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΩΝ

Binotto-Οι οδηγοί μας θα είναι ελεύθεροι να αγωνιστούν στις αρχές του 2020

Οι δύο οδηγοί της Ferrari, Charles Leclerc και Sebastian Vettel, θα είναι “ελεύθεροι για να αγωνιστούν το 2020 παρά την εσωτερική αντιπαλότητα που υπήρχε την φετινή σεζόν.

Ο επικεφαλής της ομάδας της Ferrari Mattia Binotto δήλωσε πως οι οδηγοί θα είναι ελεύθεροι να αγωνιστούν στις αρχές του 2020 παρά την σύγκρουση που είχαν στο Grand Prix Βραζιλίας.

“Αν κοιτάξετε τους τελευταίους αγώνες, ήταν ελεύθεροι να αγωνιστούν και νομίζω ότι μάλλον έτσι θα ξεκινήσουμε και την επόμενη χρονιά.”

Ο τέσσερις φορές παγκόσμιος πρωταθλητής Sebastian Vettel ξεκίνησε ως το νούμερο ένα την φετινή σεζόν, αλλά o Mattia Binotto είπε ότι ο νεαρός Μονεγάσκος ενηλικιώθηκε οδηγία φέτος.
Binotto

“Τους εξέπληξε όλους. Είναι γρήγορος, διαχειρίζεται την πίεση, είναι καλός στις μάχες και είναι καλός στους αγώνες. Είμαι πολύ χαρούμενος με αυτόν.”

“Η απόκτηση επτά pole position και δύο νικών καθώς και ο τερματισμός μπροστά από τον Vettel στο πρωτάθλημα είναι ένα μεγάλο επίτευγμα.”

“Προφανώς δεν είμαστε ικανοποιημένοι με την απόδοση του μονοθεσίου και κάποια λάθη που κάναμε, συμπεριλαμβανομένων των προβλημάτων αξιοπιστίας και κάποιων αποφάσεων. Αλλά πρέπει να προχωρήσουμε.” δήλωσε ο Binotto.

Μετά την σύγκρουση των δύο οδηγών του στην Βραζιλία, ο επικεφαλής της  Ferrari επεσήμανε:

“Η αλήθεια είναι ότι διασκεδάζουν μαζί, καθώς απολαμβάνουν μια καλή και αρμονική σχέση. H οποία ίσως είναι τελείως διαφορετική από αυτή που μπορεί να διαβάζετε ή να σκέφτεστε.”

Binotto

Για περισσότερα νέα πατήστε εδώ. Ενώ μπορείτε να μας ακολουθήσετε και στο κανάλι μας στο youtube.

Ζαφειρόπουλος Διονύσης

Μεγάλωσα παρακολουθώντας Formula 1 και δημιούργησα το F1racingnews.gr σε μία προσπάθεια να ασχοληθεί ο κόσμος με τον μηχανοκίνητο αθλητισμό. Ο ελεύθερος μου χρόνος με βρίσκει στην πίστα Speed Park στον Ασπρόπυργο (ΝΑΙ είμαι μεγάλος λάτρης των ΚΑΡΤ).