Formula 1ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΟΔΗΓΩΝ

Ocon – “Τι αγώνας !!!”

Ο Esteban Ocon δήλωσε χαρούμενος για τη 2η θέση, ευχαρίστησε την ομάδα για το σημερινό αποτέλεσμα και έβαλε στόχο να τελειώσει η σεζόν με το καλύτερο αποτέλεσμα.

Το βάθρο του Ocon είναι το πρώτο για τον Γάλλο οδηγό της Renault στη F1. Με το που πέρασε τη γραμμή τερματισμού, ο ίδιος δάκρυσε για το γεγονός πως κατάφερε να τερματίσει στο podium. Μετά το τέλος του αγώνα ο Γάλλος οδηγός της Renault είπε τα εξής: “Τι αγώνας! Τα καταφέραμε, είμαστε στο βάθρο και είναι ένα υπέροχο συναίσθημα“.

Ocon
Ο Ocon μπροστά από τον Stroll

Ήταν φοβερό και όλα τα συναισθήματα άφησαν το σώμα μου όταν πέρασα τη γραμμή. Φώναξα σίγουρα και είμαι περήφανος που το λέω. Εκείνη τη στιγμή, ξεπερνώντας τη γραμμή, θα το θυμάμαι για πάντα. Η ομάδα εκτέλεσε τον αγώνα πολύ καλά, είχαμε δυνατούς ρυθμούς και είχα διασκεδάσει εκεί έξω με κάποιες προσλήψεις“.

Ocon
Ο Ocon πανηγυρίζει με τους μηχανικούς της Renault τη 2η θέση

Ήταν μια δύσκολη σεζόν, αλλά συνεχίσαμε να πιστεύουμε στον εαυτό μας και αυτό ανταμείβεται με αυτό το καταπληκτικό συναίσθημα. Συνεχίστε να πιστεύετε και θα έρθει κάποια στιγμή! Προχωρήσαμε μαζικά φέτος και την επόμενη εβδομάδα επιστρέφουμε σε αυτό για να επικεντρωθούμε στο τέλος της σεζόν όσο καλύτερα μπορούμε“.

Διαβάστε όλα τα νέα της Formula 1 εδώ, ενώ πλέον μπορείτε να μας βρείτε στο InstagramYouTube και Twitter.

Γιώργος Λιακόπουλος

Φίλος της F1 και του μηχανοκίνητου αθλητισμού. Όταν δεν έχει F1 παρακολουθούμε MotoGP και WRC. Λάτρης της οδήγησης (ειδικότερα τις νυχτερινές ώρες) και υπέρμαχος της οδικής ασφαλείας. Βρίσκομαι στο F1racingnews από το Δεκέμβριο του 2019, χάρη στη θέληση και την επιθυμία για συνεργασία του ιδρυτή της, Σάκη Ζαφειρόπουλου.