Ο Villeneuve νιώθει ότι ο Max έχει γίνει πιο ώριμος και δίκαιος οδηγός

O Παγκόσμιος πρωταθλητής του 1997 πιστεύει ότι ο Ολλανδός έχει γίνει πιο δίκαιος σαν οδηγός μέσα στην πίστα.

Όταν ο Verstappen εισήλθε στον μαγικό κόσμο της Formula 1, φάνηκε από την πρώτη στιγμή το φυσικό του ταλέντο. Όμως με την πάροδο των χρόνων φάνηκε ότι δεν ήταν και πολύ σταθερός στην απόδοσή του.

Προέκυψαν αρκετά αμφιλεγόμενα συμβάντα με πρωταγωνιστή τον Ολλανδό αλλά ο Villeneuve βλέπει πλέον την πιο ώριμη έκδοση του Μax.

«Φαίνεται ότι έχει γίνει πιο δίκαιος μέσα στην πίστα» τόνισε ο Villeneuve στο RacingNews365.com.

«Είναι πιο ισσοροπημένος και καταλαβαίνει τι είναι δίκαιο και τι όχι στη διάρκεια μιας μονομαχίας και γνωρίζει πλέον πότε να κάνει πίσω και πότε να πιέσει και πότε όχι.»

Ο Max αντιμετωπίζει τον Lewis Hamilton στην μάχη για τον τίτλο, έναν οδηγό που για πολλούς είναι από τους πιο ολοκληρωμένους τα τελευταία χρόνια. Αλλά ο Villeneuve πλέον δε βλέπει κανένα μειονέκτημα και στον Max.

«Αυτή την χρονιά? Πουθενά, πραγματικά », απάντησε όταν ρωτήθηκε εάν ο Verstappen έχει κάπου μειονέκτημα. «Ακόμα και όταν τερμάτισε δεύτερος στο Μπαχρέιν επειδή βγήκε εκτός πίστας σύμφωνα με τους αγωνοδίκες δέχθηκε την δεύτερη θέση σκεπτόμενος ότι η σεζόν είναι μεγάλη. Οπότε νιώθω ότι είναι πολύ πιο ώριμος τώρα. Έχει την δυνατότητα να κατακτήσει τον τίτλο, είναι πάντα στη μάχη για την πρώτη θέση σε κάθε αγώνα.»

Διαβάστε όλα τα νέα της Formula 1 εδώ, ενώ πλέον μπορείτε να μας βρείτε στο InstagramYouTubeTik TokDiscord και Twitter.

F1RACINGNEWS