ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΟΔΗΓΩΝ

Vettel : κάθεται στην νέα Ferrari για πρώτη φορά

Ο Sebastian Vettel ολοκλήρωσε την προετοιμασία του καθίσματος του για την νέα Ferrari λίγο πριν την έναρξη της νέας σεζόν.

Ο Vettel επισκέφθηκε την έδρα της Ferrari στο Maranello την Παρασκευή για να ρυθμίσει το κάθισμα του και να εξοικειωθεί με τον νέο μονοθέσιο της ομάδας με την κωδική ονομασία ‘Project 671’.

O Γερμανός πέρασε το πρωινό του στο Maranello και είχε τις τυπικές συναντήσει με τους μηχανικούς και τον επικεφαλή της Ferrari Mattia Binotto λίγο πριν την έναρξη της σεζόν.

Η Ferrari ελπίζει ότι το 2020 θα είναι η χρονιά που θα εκτοπίσει την Mercedes από την κορυφή. Αν και υπάρχουν φήμες που αναφέρουν ότι η Ferrari θα είναι χειρότερη από το αναμενόμενο.

Vettel

Με την έκτη του σεζόν στην Ferrari ο Sebastian Vettel ελπίζει να πάρει πάλι τα ηνία της ομάδας και να γίνει ο νούμερο ένα οδηγός καθώς την περσινή σεζον ηττήθηκε από τον teammate του Charles Leclerc.

Η φετινή σεζόν είναι και η τελευταία στο συμβόλαιο του Vettel και μένει να δούμε αν θα ανανεώσει με την Ferrari ή αν θα συνεχίσει κάπου αλλού την καριέρα του. 

Για περισσότερα νέα πατήστε εδώ. Ενώ μπορείτε να μας ακολουθήσετε και στο κανάλι μας στο youtube.

Ζαφειρόπουλος Διονύσης

Μεγάλωσα παρακολουθώντας Formula 1 και δημιούργησα το F1racingnews.gr σε μία προσπάθεια να ασχοληθεί ο κόσμος με τον μηχανοκίνητο αθλητισμό. Ο ελεύθερος μου χρόνος με βρίσκει στην πίστα Speed Park στον Ασπρόπυργο (ΝΑΙ είμαι μεγάλος λάτρης των ΚΑΡΤ).