ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΩΝ

Marko – O Vettel δεν είναι πλέον μεταξύ των κορυφαίων

O Helmut Marko σε συνέντευξη του παραδέχθηκε ότι ο τέσσερις φορές παγκόσμιος πρωταθλητής της Formula 1 Sebastian Vettel δεν είναι πλέον από τους καλύτερους οδηγούς στο grid και για αυτό κατηγορεί τις συνεχιζόμενες αντιπαραθέσεις στην Ferrari.

O Marko είχε καθοδηγήσει τον Vettel στην αρχή της καριέρας του πρώτα μέσω της Toro Rosso και στην συνέχεια στην Red Bull όπου κατέκτησαν και 4 πρωταθλήματα.

Αλλά από τότε ο Vettel έχει περάσει πέντε χρονιά στην Ferrari με σχετικά μικρότερη επιτυχία. Ενώ οι μετοχές του έχουν πέσει λόγω της μη σταθερής απόδοσης του και των συνεχόμενων λαθών.

Την ίδια στιγμή ο Charles Leclerc στην δεύτερη Ferrari έχει κάνει την ζωή του Γερμανού πολύ δύσκολη.

“Δυστυχώς πρέπει να πω ότι δεν είναι πλέον μεταξύ των κορυφαίων. Ίσως ο Sebastian να είναι λίγο ειλικρινής.”

Marko

“Ήταν κακομαθημένος από την Red Bull επειδή πάντα μιλούσαμε με ειλικρίνεια ο ένας στον άλλον. Η Ferrari είναι γνωστή για την πολιτική μέσα στην ομάδα, αλλά δεν πρέπει να ξεγράφεται ακόμα τον Vettel.”

Εν το μεταξύ ο Vettel μιλώντας για την εορταστική περίοδο είπε:

“Ο Charles θα πάρει ένα δώρο από εμένα ούτως ή άλλως. Οι Lewis, Max και Kimi πήραν μία ωραία κάρτα από εμένα πέρυσι και όπως και την προηγούμενη χρονιά. Έτσι και φέτος μάλλον δεν θα πάρω κάποια απάντηση.”

Για περισσότερα νέα πατήστε εδώ. Ενώ μπορείτε να μας ακολουθήσετε και στο κανάλι μας στο youtube.

Ζαφειρόπουλος Διονύσης

Μεγάλωσα παρακολουθώντας Formula 1 και δημιούργησα το F1racingnews.gr σε μία προσπάθεια να ασχοληθεί ο κόσμος με τον μηχανοκίνητο αθλητισμό. Ο ελεύθερος μου χρόνος με βρίσκει στην πίστα Speed Park στον Ασπρόπυργο (ΝΑΙ είμαι μεγάλος λάτρης των ΚΑΡΤ).