ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΟΔΗΓΩΝ

Irvine – Ο Vettel δεν είναι άξιος τέσσερις φορές παγκόσμιος πρωταθλητής

Ο πρώην οδηγός της Ferrari  Eddie Irvine είπε μερικές σκληρές λέξεις για τον Sebastian Vettel, προσθέτοντας ότι είναι καιρός για την Scuderia να κάνει νούμερο ένα οδηγό τον Charles Leclerc.

O Irvine είχε δηλώσει στην αρχή της χρονιάς ότι ο Vettel θα “είναι μία καθιστή πάπια” από την στιγμή που θα έχει ως teammate τον Leclerc.

“Νόμιζα ότι ο Leclerc είχε μία καλή ελπίδα να τον κερδίσει επειδή δεν νομίζω ότι ο Vettel είναι άξιος τετράκις παγκόσμιος πρωταθλητής.” Είπε ο Irvine.

“Πιστεύω ότι είναι ένας καλός οδηγός, αλλά κάνει πολλά λάθη και ποτέ δεν σκέφτηκα ότι ήταν πολύ γρήγορος.”

“Το είδαμε με τον Daniel Ricciardo και το βλέπουμε ξανά τώρα. Ο Vettel έκλεισε μία καταπληκτική συμφωνία με την Ferrari. Εξεπλάγην επειδή ήταν σε ένα σημείο στο οποίο καταστρεφόταν.”

“Πιστεύω ότι η Ferrari πρέπει να συγκεντρωθεί στον Lecledc. Είδαμε ότι την φετινή σεζόν ότι ο Vettel δεν θυσιάστηκε επειδή είναι τέσσερις φορές παγκόσμιος πρωταθλητής. Χάσανε νίκες εξαιτίας αυτού.”

Irvine

Ο 53χρονος πλέον Irvine, γνωρίζει πολύ καλά τον Binotto από τις μέρες του στην Ferrari και τον περιγράφει ως έξυπνο και πολύ ήρεμο.

“Αλλά νομίζω ότι αυτό είναι ένα από τα δυσκολότερα πράγματα που πρέπει να πετύχει. Επειδή πιστεύω ότι ο Vettel θα κάνει ζημιά στις πιθανότητες του Leclerc να κερδίσει τον τίτλο. Κάτι το οποίο ο Bottas δεν κάνει στον Hamilton.”

“Ο μόνος που νομίζω ότι μπορεί να αγωνιστεί στο ίδιο επίπεδο με τον Hamilton είναι ο Leclerc. O Hamilton πάντα καταστρέφει τον Vettel σε μία μάχη ρόδα με ρόδα.”

“Αν κοιτάξετε τι έκανε ο Leclerc στον Hamilton στην Monza, ήταν πιθανόν παράνομο. Αλλά το έκανε τόσο τέλεια που ήταν δύσκολο να τον τιμωρήσεις γι’ αυτό. Αυτός είναι ο λόγος που πραγματικά με ενδιαφέρει να βλέπω τον Leclerc με τον Hamilton να μάχονται πιο συχνά. ” Πρόσθεσε ο Irvine.

Irvine

Για περισσότερα νέα πατήστε εδώ. Ενώ μπορείτε να μας ακολουθήσετε και στο κανάλι μας στο youtube.

Ζαφειρόπουλος Διονύσης

Μεγάλωσα παρακολουθώντας Formula 1 και δημιούργησα το F1racingnews.gr σε μία προσπάθεια να ασχοληθεί ο κόσμος με τον μηχανοκίνητο αθλητισμό. Ο ελεύθερος μου χρόνος με βρίσκει στην πίστα Speed Park στον Ασπρόπυργο (ΝΑΙ είμαι μεγάλος λάτρης των ΚΑΡΤ).