Ο Vettel αποκαλύπτει το εμπνευσμένο όνομα από τον James Bond

Το πρώτο αυτοκίνητο του Sebastian Vettel με την Aston Martin θα έχει όνομα εμπνευσμένο από τον James Bond για τη σεζόν του 2021.

Ο Sebastian Vettel επέλεξε να ονομάσει το αυτοκίνητό του από το πρώτο κορίτσι του James Bond, Honey Ryder. Ο τέσσερεις φορές παγκόσμιος πρωταθλητής, αποκάλυψε το όνομα που έχει δώσει στο πρώτο του αυτοκίνητο.

Vettel James bond
Sebastian Vettel, Bahrain International Circuit, F1 2021 pre season test
Η επιλογή ονόματος του Vettel αποτίει φόρο τιμής στην ελβετική ηθοποιό Ursula Andress που απεικονίζει το πρώτο «κορίτσι Bond» στην ταινία του 1962, Dr. No, με πρωταγωνιστή τον Sean Connery ως James Bond.

Τέθηκε ερώτηση στον Vettel ποια είναι η αγαπημένη του ταινία και το αυτοκίνητο του James Bond κατά τη διάρκεια συνέντευξης τύπου των οδηγών.

Δηλώσεις Vettel :

«Νομίζω ότι το DB5 είναι ίσως το πιο εμβληματικό αυτοκίνητο. Είναι ένα πολύ δροσερό αυτοκίνητο και είναι ωραίο που επέστρεψε μερικά χρόνια πριν».

«Αγαπημένη ταινία; Αγαπημένο Bond; Νομίζω ότι ο Sean Connery και να είμαι δίκαιος Piers Brosnan. Αυτή είναι η νεολαία μου αλλά ναι, Σον Κόνερι. Νομίζω ότι είναι πολύ καλό στυλ. «Και ποια ταινία; Μου αρέσει πολύ το πρώτο. Το ξεκίνησε, προφανώς λόγω του Honey Ryder. “

Ο Vettel παραδέχτηκε ότι αισθάνθηκε περίπου “100 γύρους” σε απόσταση από τα χιλιόμετρα που θα ήλπιζε να έχει ολοκληρώσει κατά τη διάρκεια των δοκιμών. O Γερμανός παραμένει σίγουρος ότι μπορεί ακόμα να φτάσει γρήγορα στην ταχύτητα.

«Προφανώς δεν καταφέραμε να έχουμε τον αριθμό των γύρων που ψάχνουμε αλλά είναι αυτό που είναι. Δεν νομίζω ότι κανένας είναι πραγματικά πλήρως προετοιμασμένος για αυτό που έρχεται. Έχουμε πολλούς αγώνες και δεν είχαμε πολλές δοκιμές, αλλά ναι αυτό είναι. Έτσι είμαι βέβαιος ότι πρέπει να είμαστε σε λογική θέση. Ας ελπίσουμε ότι μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε τον χρόνο που θα έχουμε στην πίστα ώστε να προετοιμαστούμε κατάλληλα για τον αγώνα».

Vettel James bond
Sebastian Vettel, F1 2021 pre season test, Bahrain International Circuit
Μιλώντας για προσαρμογή στον αμφισβητή του Άστον Μάρτιν το 2021, ο Vettel πρόσθεσε:

«Είμαι πολύ χαρούμενος. Νομίζω ότι ένιωσα αρκετά άνετα αμέσως παρά το μικρό τρέξιμο, νομίζω ότι τα κατάφερα μαζί με το αυτοκίνητο. Υπάρχουν κάποια πράγματα που πρέπει να δουλέψω και πρέπει να συνηθίσω, αλλά νομίζω ότι ο χρόνος θα φροντίσει αυτά τα πράγματα. Ακόμα και με περισσότερους γύρους στο τεστ, θα εξακολουθούν να υπάρχουν κάποια πράγματα. Ναι, είμαι πολύ χαλαρός. Νομίζω ότι θα είναι εντάξει».

Διαβάστε όλα τα νέα της Formula 1 εδώ, ενώ πλέον μπορείτε να μας βρείτε στο InstagramYouTubeTik TokDiscord και Twitter.

F1RACINGNEWS