ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΟΔΗΓΩΝ

O Verstappen παραδέχεται ότι η Red Bull ήταν δυνατότερη απ’ ότι περίμενε

Ο Max Verstappen λέει πως η απόδοση της Red Bull ήταν πολύ καλύτερη από ότι περίμενε,αφού αποκάλυψε πως ήταν φοβισμένος για το κατά πόσο θα ανταποκριθεί το μονοθέσιο του στα δοκιμαστικά.

Με τις μεγάλες ευθείες στο Red Bull Ring,ο Honda κινητήρας της Red Bull δεν είναι ιδανικός,και ο Ολλανδός ετοίμαζε τον εαυτό του για μια δύσκολη στιγμή ανάμεσα στην μάχη με την Mercedes και Ferrari.

Άλλα μετά από τα προβληματικά ελευθέρα δοκιμαστικά και το χτύπημα του στις μπαριερες την παρασκευή,ο Verstappen γύρισε δυναμικά κατακτώντας την τρίτη θέση στα δοκιμαστικά πίσω από Lewis Hamilton και Charles Leclerc.

Αντανακλώντας στην δυνατή του εμφάνιση,ο Verstappen είπε,”γενικά πιστεύω πως και στα ελευθέρα αλλά και στις κατατακτήριες,η απόδοση ήταν πολύ καλύτερη.”

“Πρώτου έρθουμε εδώ,δεν ανυπομονούσα για τα δοκιμαστικά γιατί ήξερα ότι θα είναι πολύ δύσκολα.”

Verstappen

“Αλλά με κάποιες νέες αλλαγές που φέραμε για το μονοθέσιο,ανακτήσαμε λίγη επίδοση. Ήμουν πολύ χαρούμενος με το μονοθέσιο και στις στροφές δείχναμε ανταγωνιστικοί.”

“Ξέρουμε ότι δεν έχουμε ακόμα τον ρυθμό της Ferrari και της Mercedes στις ευθείες. Ξέροντας όμως πως αυτή η πίστα δεν μας ταιριάζει,αυτό το αποτέλεσμα ήταν πολύ καλό.”

Η μεγαλύτερη αλλαγή της Red Bull για το αυστριακό γκραν πρι ήταν η εμπρός αεροτομή και ο Verstappen είπε πως βοήθησε και έκανε μια εμφανή αλλαγή στις στροφές.

“Τα πράγματα που φέραμε απλά μου έδωσαν περισσότερη πρόσφυση. Δεν είχα αρκετά προβλήματα υπερστροφης και υποστροφης,άλλα γενικά δεν είχα καλή πρόσφυση και αυτή η αλλαγή έφερε μια βελτίωση και είναι πολύ θετικό”

Για περισσότερα νέα πατήστε εδώ. Ενώ μπορείτε να μας ακολουθήσετε και στο κανάλι μας στο youtube.

Ζαφειρόπουλος Διονύσης

Μεγάλωσα παρακολουθώντας Formula 1 και δημιούργησα το F1racingnews.gr σε μία προσπάθεια να ασχοληθεί ο κόσμος με τον μηχανοκίνητο αθλητισμό. Ο ελεύθερος μου χρόνος με βρίσκει στην πίστα Speed Park στον Ασπρόπυργο (ΝΑΙ είμαι μεγάλος λάτρης των ΚΑΡΤ).