ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΟΔΗΓΩΝ

Villeneuve – Ο Verstappen οδήγησε γρήγορα και ήταν συγκεντρωμένος

Ο παγκόσμιος πρωταθλητής του 1997 Jacques Villeneuve  δεν πιστεύει ότι η Honda που συνεργάζεται με την Red Bull μπορεί να κερδίσει τον Παγκόσμιο τίτλο του 2020.

Πολλά εξαρτώνται από την απόδοση της ομάδας την επόμενη χρονιά, καθώς το συμβόλαιο του Max Verstappen λήγει ενώ η Honda έχει δεσμευτεί στην F1 μέχρι το 2021.

Ο Villeneuve ο οποίος είχε στην πλάτη του έναν κινητήρα Honda από το 2000 μέχρι το 2003, αναγνώρισε ότι η Red Bull είχε ένα καλό μονοθέσιο. Αλλά αμφισβήτησε την βελτίωση που έκανε η Honda την φετινή σεζόν σε σχέση με τις Mercedes και Ferrari.

Villeneuve

“Η Honda δεν είναι στο ίδιο επίπεδο επειδή οι μονάδες ισχύος τους δεν μπορούν να κάνουν επτά  διαδοχικούς αγώνες. ” Είπε ο Καναδός.

Ο Villeneuve είπε ακόμα πως αν η Honda κατάφερνε να επεκτείνει την ζωή στον κινητήρα τους “θα είχε λιγότερη δύναμη” απ’ ότι οι αντίπαλοι της.

Ενώ δήλωσε και εντυπωσιασμένος  από την απόδοση του Max Verstappen.

“Οδήγησε γρήγορα και ήταν συγκεντρωμένος. Κάτι που ήταν έκπληξη αλλά και πραγματικά εντυπωσιακό, αλλά.αν η Honda δεν προσφέρει έναν κορυφαίο κινητήρα, δεν θα είναι αρκετό για του χρόνου.”

Διαβάστε όλα τα νέα της F1 εδώ.

Ζαφειρόπουλος Διονύσης

Μεγάλωσα παρακολουθώντας Formula 1 και δημιούργησα το F1racingnews.gr σε μία προσπάθεια να ασχοληθεί ο κόσμος με τον μηχανοκίνητο αθλητισμό. Ο ελεύθερος μου χρόνος με βρίσκει στην πίστα Speed Park στον Ασπρόπυργο (ΝΑΙ είμαι μεγάλος λάτρης των ΚΑΡΤ).