ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΟΔΗΓΩΝ

Hamilton – O Verstappen είναι μαγνήτης ατυχημάτων

Ο πρωτοπόρος οδηγός του παγκόσμιου πρωταθλήματος της F1 Lewis Hamilton λέει ότι είναι πιο επιφυλακτικός όσον αφορά τις μάχες τροχό με τροχό με τον Max Verstappen.

O Hamilton και  Verstappen συγκρούστηκαν μεταξύ τους στην εκκίνηση του Μεξικάνικου Grand καθώς βρέθηκαν στην στροφη 2 δίπλα δίπλα, με τους δύο οδηγούς να αναγκάζονται να βγουν στο γρασίδι για να αποφύγουν μία μεγάλη σύγκρουση ενώ πάλευαν για την τρίτη θέση.

Ο Hamilton ανέκαμψε από την πέμπτη θέση για να πάρει την νίκη. Ενώ ο Verstappen υπέστη ένα κλατάρισμα από μία επαφή που είχε με τον Valtteri Bottas και τελικά τερμάτισε έκτος.

“Νομίζω ότι ο κάθε οδηγός είναι ελαφρώς διαφορετικός. ” Εξήγησε ο Hamilton όταν ρωτήθηκε για το πώς προσεγγίζει αγωνιστικά τον Max Verstappen.

Hamilton

“Κάποιοι είναι εξυπνότεροι. Μερικοί είναι σαν πολύ έξυπνοι, επιθετικοί και είναι ανόητοι με αυτό και έτσι μέσα από αυτές τις εμπειρίες αγώνων με ανθρώπους. Δίνεις λίγο περισσότερο χώρο και άλλα που δεν πρέπει. Είναι απόλυτα σεβαστό.”

“Αλλά ναι είναι πολύ πιθανόν να χτυπήσεις με τον Max αν δεν του δώσεις αρκετό χώρο. Οπότε τις περισσότερες φορές του δίνεις.”

“Αλλά όπως είπα, κατά την εμπειρία μου, δεν είχα αρκετό χώρο για να του δώσω, αλλά δεν νομίζω ότι ήταν σκόπιμο ή κάτι τέτοιο.”

“Ήταν απλώς…. Είναι ένας μαγνήτης για τέτοιου είδους συμβάντα. Αλλά παρ’ όλα αυτά κατάφερα να κρατήσω το αυτοκίνητο και σε ευθεία γραμμή ευτυχώς.”

Όταν ο Vettel ρωτήθηκε για το αν συμφωνεί με τον Hamilton, o οδηγός της Ferrari ειπε:” Ναι και ναι.”

Και όταν του ζητήθηκε να επεκταθεί περαιτέρω στην απάντηση του είπε :” Όχι, απλά αντιγραφή-επικόλληση. Είναι αλήθεια.”

Hamilton

Για περισσότερα νέα πατήστε εδώ. Ενώ μπορείτε να μας ακολουθήσετε και στο κανάλι μας στο youtube.

Ζαφειρόπουλος Διονύσης

Μεγάλωσα παρακολουθώντας Formula 1 και δημιούργησα το F1racingnews.gr σε μία προσπάθεια ο κόσμος να έχει έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωση σχετικά με την Formula 1 και τον μηχανοκίνητο αθλητισμό. Στον ελεύθερο μου χρόνο θα με βρείτε σε κάποια πίστα καρτ να κάνω μπάντες!!!