Ο Verstappen δήλωσε ότι το πρωτάθλημα δεν θα αλλάξει τη ζωή του.

Ο Max Verstappen απέχει δύο βαθμούς από τον Lewis Hamilton, ενόψει του κυριακάτικου GP της Τουρκίας, με έξι αγώνες να απομένουν μετά την Κωνσταντινούπολη.

Ο Verstappen έχει κερδίσει επτά φορές φέτος σε σύγκριση με τον Hamilton που έχει πέντε νίκες και δηλώνει χαλαρός.

“Είμαστε πολύ χαλαροί αλλά και πολύ συγκεντρωμένοι και φυσικά θέλουμε να κερδίσουμε”, δήλωσε ο Ολλανδός στην Κωνσταντινούπολη στους δημοσιογράφους. “Δεν υπάρχει τίποτα που μπορείς να επιβάλεις ή για το οποίο πρέπει να αγχώνεσαι, γιατί έτσι κι αλλιώς θέλουμε πάντα να κάνουμε το καλύτερο που μπορούμε”

Ο Verstappen δήλωσε ότι δεν σκέφτεται πάρα πολύ το τελικό αποτέλεσμα: “Αν πρόκειται να είμαι, στο τέλος της χρονιάς, πρώτος, αυτό είναι, φυσικά, ένα καταπληκτικό επίτευγμα και γι’ αυτό δουλεύουμε, σωστά;

“Αλλά ακόμη και αν τερματίσουμε δεύτεροι, νομίζω ότι και πάλι θα έχουμε μια σπουδαία σεζόν και στο τέλος της ημέρας, δεν θα αλλάξει πραγματικά η ζωή μου. Απολαμβάνω αυτό που κάνω και νομίζω ότι αυτό είναι πολύ σημαντικό. Για μένα, δεν υπάρχουν πολλά για να ανησυχώ, πραγματικά”

Ο δις παγκόσμιος πρωταθλητής, Fernando Alonso, δήλωσε στους δημοσιογράφους ότι ο Verstappen φάνηκε να αντιμετωπίζει την πίεση καλύτερα από άλλους.

“Φαίνεται ότι γι’ αυτόν δεν είναι μεγάλη υπόθεση κάθε Σαββατοκύριακο και το παίρνει αγώνα με αγώνα. Νομίζω ότι αυτή είναι η σωστή προσέγγιση και για τους υπόλοιπους αγώνες”, δήλωσε ο Ισπανός.

Ο τέσσερις φορές παγκόσμιος πρωταθλητής F1 Sebastian Vettel δήλωσε ότι μένει να δούμε πώς θα εξελιχθούν όλα.

“Αν νοιάζεσαι για κάτι πραγματικά πολύ, είναι δύσκολο να είσαι πάντα ψύχραιμος και να έχεις πάντα τον έλεγχο”, δήλωσε ο οδηγός της Aston Martin. “Είναι χρήσιμο να έχεις τον έλεγχο; Νομίζω ότι τις περισσότερες φορές ναι, αλλά νομίζω ότι ο χρόνος θα δείξει.”

“Θα αλλάξει τη ζωή του; Αυτός πρέπει να κρίνει αν θα το κάνει ή όχι. Στο γενικότερο πλαίσιο των πραγμάτων, είναι νέος και έχει χρόνο. Είναι εδώ και πέντε ή έξι χρόνια στην F1, δεν είναι πια νεοφερμένος”

Διαβάστε όλα τα νέα της Formula 1 εδώ, ενώ πλέον μπορείτε να μας βρείτε στο InstagramYouTubeTik TokDiscord και Twitter.

F1RACINGNEWS