Ο Sainz θα κάνει δοκιμές με παλιό μονοθέσιο της Ferrari

H Ferrari σχεδιάζει μία επιπλέον δοκιμή για τον νέο οδηγό της Carlos Sainz με ένα παλιό μονοθέσιο της, λίγο πριν τις χειμερινές δοκιμές.

Δεδομένου ότι οι χειμερινές δοκιμές φέτος θα διαρκέσουν μόνο 3 μέρες φέτος ενώ τα προηγούμενα χρόνια ήταν 6-8, οι νέοι οδηγοί δεν θα έχουν αρκετό χρόνο για να οδηγήσουν τα μονοθέσια με τις νέες τους ομάδες.

Ο νέος οδηγός της Renault, Fernando Alonso έκανε δοκιμές με την ομάδα του στις δοκιμές νέων οδηγών που πραγματοποιήθηκαν στο Abu Dhabi.

H FIA ωστόσο δεν επέτρεψε στους Sainz, Ricciardo και Vettel να κανουν δοκιμές με τις νέες τους ομάδες.

“Προφανώς σχεδιάζουμε να οργανώσουμε κάτι για τον Carlos, για να βεβαιωθούμε ότι θα επιταχυνθεί η ένταξη του στην ομάδα, με τους μηχανικούς, με το μονοθέσιο, με τον τρόπο εργασίας μας και τις διαδικασίες μας.” είπε ο Mattia Binotto.

“Ο προσομοιωτής θα είναι σημαντικός από αυτήν την άποψη, αλλά ναι, αυτή την στιγμή προσπαθούμε να οργανώσουμε μία δοκιμή μέσα στον Γενάρη ώστε να τρέξει με ένα μας παλιό μονοθέσιο.”

Διαβάστε όλα τα νέα της Formula 1 εδώ, ενώ πλέον μπορείτε να μας βρείτε στο InstagramYouTube και Twitter.

Ζαφειρόπουλος Διονύσης

Μεγάλωσα παρακολουθώντας Formula 1 και δημιούργησα το F1racingnews.gr σε μία προσπάθεια να ασχοληθεί ο κόσμος με τον μηχανοκίνητο αθλητισμό. Ο ελεύθερος μου χρόνος με βρίσκει στην πίστα Speed Park στον Ασπρόπυργο (ΝΑΙ είμαι μεγάλος λάτρης των ΚΑΡΤ).

F1RACINGNEWS