Ο Sainz ψάχνει ένα καλό αποτέλεσμα εντός έδρας.

Ο Ισπανός πιλότος της Mclaren ψάχνει αυτό το τριήμερο στον εντός έδρας αγώνα ένα καλό πλασάρισμα στις κατακτηρίες δοκιμές που θα τον φέρουν την Κυριακή στον αγώνα όσο πιο ψηλά γίνεται στην βαθμολογούμενη δεκάδα.

Είναι γεγονός πως ο Ισπανός τον τελευταίο καιρό δεν είναι και στην καλύτερη φάση του.Από την μια βλέπει τον ομοσταύλο του να έχει ξεφύγει στην βαθμολογία κατά 23 βαθμούς και από την αλλή έρχεται του χρόνου η δοκιμασία της Ferrari και δείχνει ότι έχει πιεστεί.

Σαφώς και στο Grand Prix της Αγγλίας το κλατάρισμα του εμπρός αριστερού ελαστικού στο μονοθέσιο του στο τελευταίο γύρο κόστισε σε βαθμούς και κυρίως σε ψυχολογία καθώς η τέταρτη θέση ήταν σχεδόν σίγουρη κάτι που θα του ανέβαζε ξανά το ηθικό.

Ο Ισπανός την γνωρίζει σαν την παλάμη του την συγκεκριμένη πίστα και στις δοκιμές του περασμένου χειμώνα η ομάδα του έδειξε πως στην συγκεκριμένη χάραξη είναι αρκετά γρήγορη ώστε να πετύχει ένα καλό αποτέλεσμα.

Η πρόκληση της Ferrari μπορεί να περιμένει λίγους μήνες ακόμα και δεν χρειάζεται απο τώρα να πιέζεται με τις καταστάσεις που θα συναντήσει εκεί.Εξάλου πίστωση χρόνου δίνεται τα τελευταία χρόνια σε πολλούς πιλότους όπως ο Massa,o Κimi και ο Vettel τελευταία.

Στο χέρι του λοιπόν είναι να δώσει απαντήσεις εντός πίστας,να δώσει χαρά στους συμπατριώτες του και να δηλώσει με κατηγορηματικό τρόπο ότι την θέση στην Ferrari την κέρδισε επάξια για του χρόνου ενώ ταυτόχρονα να πειστούν οι κόκκινοι ότι επουδενί δεν έκαναν λάθος επιλογή.

Διαβάστε όλα τα νέα της Formula 1 εδώ, ενώ πλέον μπορείτε να μας βρείτε στο InstagramYoutube και Twitter.

F1RACINGNEWS