Ο Rosberg πιστεύει πως ο Hamilton θα κατακτήσει τον φετινό τίτλο

Ο Γερμανός πρωταθλητής πιστεύει πως ο πρωην ομόσταυλός του, Lewis Hamilton, θα κατακτήσει στο τέλος τον φετινό τίτλο.

Η τιτάνια φετινή μάχη μεταξύ του Max Verstappen και του Lewis Hamilton βρίσκεται πλέον στην τελική ευθεία, σε μια χρονιά που και οι δύο μονομάχοι έχουν δώσει εκπληκτικές μάχες. Με δύο αγώνες να απομένουν ο Ολλανδός βρίσκεται 8 βαθμούς εμπρος του Lewis στο πρωτάθλημα των οδηγών.

Αλλά παρ’όλο που ο Max βρίσκεται στην πρωτοπορία, ο Rosberg πιστεύει πως ο πρώην ομόσταυλός του έχει το momentum μετά τις δύο τελευταίες νικές σε Βραζιλία και Κατα΄ρ και ότι δύσκολα θα μπορέσει ο Verstappen να του στερήσει τον όγδοο τίτλο του.

Μιλώντας στο SPORTBUZZER είπε: ‘‘Είναι μια εκπληκτική και πολύ κλειστή μάχη καθ’ όλη τη διάρκεια της σεζόν. Πιστέυω όμως πως ο Lewis θα τα καταφέρει και θα κατακτήσει τον τίτλο γιατί διαθέτει μεγαλύτερη εμπειρία σε τέτοιες συνθήκες απ’ ότι ο Max. Αλλά παρ’ όλα αυτά το πρωτάθλημα είναι ανοιχτό.”

”Ο Max είναι πολύ δυνατός και οδηγικα΄ αλλά και ψυχικά και είναι πολύ σημαντικό να διαθέτεις αυτά τα στοιχεία για να βγεις ζωντανός μέσα από τέτοια μονομαχία. Όμως όπως είναι λογικό δεν είναι καθόλου εύκολο για τον Max αυτή η κατάσταση καθώς διεκδικέι τον τίτλο για πρώτη φορά. Και πόσο μάλλον όταν αντιμετωπίζεις τον πιο επιτυχημένο οδηγό όλων τον εποχών. Και μόνο που τα έχει βάλει μαζί του αξίζει τα εύσημα.”

Ο Rosberg επιπλέον δήλωσε πως αν ο Verstappen θέλει να κερδίσει τον Lewis πρέπει να εκμεταλλευτεί οποιαδήποτε λάθος του τελευταίου.

”Πρέπει να εκμεταλλευτείς οποιαδήποτε στιγμη΄ αδυναμίας του Lewis. Και από εκεί και πέρα είναι ολοκληρωτική επίθεση. Πρέπει δηλαδή να πα΄ρει όσους περισσότερους βαθμούς μπορεί γιατί ποτε δεν πρέπει να ξεγράψεις τον Lewis. Πάντα επιστρέφει.”

”Κάθε φορά που βλεπω τον Lewis να κερδίζει καταλαβαίνω γιατί ήταν τόσο δύσκολο για μένα να τον κερδίσω”

Διαβάστε όλα τα νέα της Formula 1 εδώ, ενώ πλέον μπορείτε να μας βρείτε στο InstagramYouTubeTik TokDiscord και Twitter.

F1RACINGNEWS