Formula 1ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΟΔΗΓΩΝ

O Ricciardo είναι ανοιχτός να παραμείνει στη Mclaren μέχρι να αποσυρθεί

Ο 32χρονος Αυστραλός δήλωσε ότι είναι ανοιχτός στην ιδέα να παραμείνει στη Mclaren μέχρι να αποσυρθεί από το σπορ.

Ο Daniel Ricciardo μετακινήθηκε την περασμένη χρονια στην ομάδα από το Woking, αντικαθιστώντας τον Carlos Sainz ο οποίος υπέγραψε στη Ferrari. Η χρονιά δεν ξεκίνησε καλά για τον Αυστραλό καθώς ο ομόσταυλός του Lando Norris ήταν καλύτερος του σε όλους τους τομείς. Σταδιακά όμως μέσα στο 2021 βρήκε τον εαυτό του και κατέκτησε την νίκη στον αγώνα της Monza.

Oσόν αφορά το μέλλον του Ricciardo με την ομάδα, είναι ανοιχτός να παραμείνει σε αυτήν έως το τέλος της καριέρας του παρόλο που ένα κομμάτι του θα ήθελε να είναι σε μια ομάδα που να μπορεί να κατακτήσει τον τίτλο.

”Είναι πάντα έτσι”, είπε ο Ricciardo στο Auto Motor und Sport. ”Μην με παρεξηγείτε, αλλά νομίζω ότι αυτό είναι μέρος της πρόκλησης στη Formula 1. Δηλαδή δεν προσπαθείς απλώς να είσαι γρήγορος, προσπαθείς να είσαι στο καλύτερο μονοθέσιο. Αλλά δεν έχω στη διάθεση μου αυτή τη στιγμή ένα τέτοιο μονοθέσιο. Φυσικά, ήμουν πάντα μέσα στους βαθμούς τα τελευταία τρία ή τέσσερα χρόνια. Επειδή μου αρέσει πολύ το περιβάλλον στη McLaren και το απολαμβάνω τόσο πολύ, θέλω πραγματικά να κάνω αυτό το project να λειτουργήσει. Θέλω να είμαι εδώ.”

”Το περιβάλλον μου ταιριάζει επίσης. Μου αρέσει η μάρκα, μου αρέσουν τα αυτοκίνητα δρόμου της Μclaren. Μπορώ να πω ότι μου αρέσει πολύ να είμαι μέλος αυτής της εταιρείας, της οικογένειας της McLaren. Ο λόγος για τον οποίο δεν σκέφτομαι να μετακομίσω σε μια άλλη ομάδα είναι ότι αφου στην πραγματικότητα κέρδισα ίσως την πιο δύσκολη χρονιά της καριέρας μου τι σημαίνει αυτό για τη συνέχεια;”

”Θέλω σίγουρα να παραμείνω εδώ πιθανόν μέχρι και το τέλος της καριέρας μου”

Διαβάστε όλα τα νέα της Formula 1 εδώ, ενώ πλέον μπορείτε να μας βρείτε στο InstagramYouTube και Twitter.