Ο Ricciardo αποκτά αυτοπεποίθηση ύστερα από μία δύσκολη αρχή με την Renault

Ο Daniel Ricciardo λέει ότι αυξάνεται η αυτοπεποίθηση του στην Renault καθώς ακόμα προσαρμόζεται στην Γαλλική ομάδα. Ύστερα από ένα δύσκολο ξεκίνημα στην σεζόν.

Ο Ricciardo άφησε την Red Bull για την Renault και στους πρώτους πέντε φετινούς αγώνες κατάφερε να πλασαριστεί μόλις μία φορά στην βαθμολογούμενη δεκάδα. Αλλά στους επόμενους δύο αγώνες σε Μονακό και Καναδά πήρε την 9η και 6η θέση αντίστοιχα.

Ο Αυστραλός βοήθησε την Renault να πετύχει το καλύτερος της αποτέλεσμα για φέτος  με την επίδοση του στον Καναδά. Συν ότι ο Nico Hulkenberg βρισκόταν ακριβώς πίσω του.

H Renault αυτή την στιγμή βρίσκεται στην πέμπτη θέση στο πρωτάθλημα κατασκευαστών 2 βαθμούς πίσω από την McLaren. Ενώ ετοιμάζεται να τρέξει στο Grand Prix της πατρίδας της.

“Ξέρω ότι είναι ένας σημαντικός αγώνας γι’ αυτούς και πόσα πολλά σημαίνει για όλους τους εμπλεκόμενους.”

“Ο στόχος για την Γαλλία είναι να επαναλάβουμε την απόδοση του Καναδά. Η ομάδα είχε καλό ρυθμό πέρυσι στο Paul Ricard. Οπότε υπάρχει σίγουρα ένα καλό προαίσθημα για εκεί.”

“Έχουμε κάποιες αναβαθμίσεις,οι οποίες θα πρέπει να σημάνουν την έναρξη του πραγματικού μας ρυθμού. Έρχονται την κατάλληλη στιγμή καθώς το μονοθέσιο γίνεται καλύτερο, μεγαλώνει η αυτοπεποίθηση μου και θα συνεχίσω να βελτιώνομαι.”

Ο Ricciardo παραδέχτηκε πως ήταν μία ανακούφιση να πετύχει ένα τόσο καλό αποτέλεσμα στον Καναδά μετά από μία “αγχωτική” περίοδο.

“Ήταν ωραία να βλέπω την θετικότητα στα πρόσωπα όλων μετά τον αγώνα.” πρόσθεσε.

“Ξεκινήσαμε την σεζόν με πολλές προσδοκίες. Νομίζω πως πραγματικά αρχίσαμε να επανερχόμαστε και να δείχνουμε τον πραγματικό μας ρυθμό.”

“Είμαι ευτυχής που η ομάδα απόλαυσε ένα δυνατό Σαββατοκύριακο καθώς κάποιες φορές υπήρχε άγχος, αλλά συνεχίσαμε να δουλεύουμε και τώρα είμαι αισιόδοξος πως αυτή είναι η αρχή της κατεύθυνσης προς το σωστό μονοπάτι.”

“Υπάρχει σαφώς πολύ περισσότερη δουλειά να γίνει για να καλύψουμε τις προσδοκίες μας, αλλά το να παλεύεις με τους μπροστά για ένα μέρος του Καναδά ήταν πολύ διασκεδαστικό.”

Για περισσότερα νέα πατήστε εδώ. Ενώ μπορείτε να μας ακολουθήσετε και στο κανάλι μας στο youtube.

Ζαφειρόπουλος Διονύσης

Μεγάλωσα παρακολουθώντας Formula 1 και δημιούργησα το F1racingnews.gr σε μία προσπάθεια να ασχοληθεί ο κόσμος με τον μηχανοκίνητο αθλητισμό. Ο ελεύθερος μου χρόνος με βρίσκει στην πίστα Speed Park στον Ασπρόπυργο (ΝΑΙ είμαι μεγάλος λάτρης των ΚΑΡΤ).

F1RACINGNEWS