Bottas – Ο ψυχολόγος δεν θα με βοηθούσε στην μάχη με τον Lewis

Bottas

Ο Valtteri Bottas αρνήθηκε τις συμβουλές να μιμηθεί τον Nico Rosberg και να πάει σε έναν αθλητικό ψυχολόγο για να τον βοηθήσει με την μάχη του με τον Lewis Hamilton

O Rosberg,ο οποίος κέρδισε τον Hamilton το 2016 στο πρωτάθλημα οδηγών μέρες πριν την ανακοίνωση του πως θα αποσυρθεί,είπε πως πρόσφατα είχε επισκεφθεί έναν ψυχολόγο”κάθε δεύτερη μέρα” εκείνης της σεζόν για να τον βοηθήσει να αντιμετωπίσει την πίεση και την έντονη μάχη με τον Hamilton.

Ο Bottas είναι αμετάπειστος και δεν χρειάζεται τέτοιου είδους υποστήριξη,και προτιμάει να βασιστεί σε φίλους και στην δική του κρίση.

“Δεν νομίζω πως θα δουλέψει αυτό για έμενα,”είπε.

“Κάθε αθλητής και κάθε άτομο είναι διαφορετικός.Κάποιοι χρειάζονται την υποστήριξη από έξω. Έχω αρκετούς κάλους ανθρώπους γύρο μου που μπορώ να μιλήσω.”

“Για έμενα είναι ο άνθρωπος που βλέπεις στον καθρέφτη που σου δίνει απαντήσεις αν είχα δύσκολες στιγμές η αμφιβολίες. Το λύνω με τον εαυτό μου συνήθως. Και δεν βλέπω κάποιο όφελος σε αυτό εκείνη την στιγμή.”

“Είναι πολύ ξεχωριστά όλα. Αν δεις σε κάποιο άλλο άθλημα,πολύ άνθρωποι χρησιμοποιούν ψυχολόγο όλη την ώρα και κερδίζουν μια μεγάλη βοήθεια από αυτό,αλλά κάποιοι δεν κερδίζουν τίποτα.”

“Δεν είμαι ο Nico,είμαι ο Valtteri,και ξέρω τι είναι καλό για έμενα.”

Bottas
Ρωτήθηκε αν θα μπορούσε να μάθει κάτι άλλο από τον Rosberg για το πως θα μπορέσει να νικήσει τον Hamilton,και συμπλήρωσε.

“Δεν έχω μιλήσει μαζί του για αυτό το θέμα.Είμαι έτοιμος να ακολουθήσω το δικό μου μονοπάτι.”

“Σίγουρα από έξω δεν μπορείς να δεις ότι και να έκανε. Θα δούμε. Μερικά πράγματα τα κρατάω για τον εαυτό μου. Δεν έχω κάποιο σχέδιο αυτή την στιγμή για να μιλήσω μαζί του για αυτό το θέμα.”

“Όπως είπα και προηγουμένως κάθε άνθρωπος είναι διαφορετικός και χρειάζεται άλλα πράγματα για να μπορέσει να έχει καλή επίδοση. Διαφορετικό τρόπο σκέψης.”

Ο Rosberg είπε στο Silverstone την προηγουμένη εβδομάδα πως η βοήθεια που έλαβε από τον ψυχολόγο έπαιξε μεγάλο ρολό για την επιτυχία του στην σεζόν του 2016.

“Δυο ώρες κάθε δεύτερη μέρα για ψυχική κατάρτιση,”είπε ο Γερμανός.”Ήταν μια μεγάλη διαδικασία και μου έδωσε πάρα πολλά και είναι ένας μεγάλος λόγος που κατέληξα να είμαι πρωταθλητής.”

“Ο Lewis με έκανε να ψάξω τρόπους για το πως να γίνω καλύτερος από ότι πίστευα γιατί είναι ο καλύτερος όλων τον εποχών,η πάει προς το να γίνει.”

“Οπότε για να τον κερδίσω έπρεπε να αυξήσω ότι έχω.Ήταν ο μόνος τρόπος για να κερδίσω.”

Για περισσότερα νέα πατήστε εδώ. Ενώ μπορείτε να μας ακολουθήσετε και στο κανάλι μας στο youtube.

Total
0
Shares
Related Posts