Ο Perez ωθείται στο “απόλυτο μάξιμουμ” από την εξέλιξη της F1

Ο Sergio Perez υποστήριξε ότι η φύση με την οποία εξελίσσεται η F1 ωθεί τους οδηγούς στο “απόλυτο μάξιμουμ”.

Ο Μεξικανός μετακόμισε πέρυσι στη Red Bull μετά από επτά χρόνια παρουσίας στην ομάδα που είναι πλέον γνωστή ως Aston Martin με τις διάφορες μορφές της, τερματίζοντας τέταρτος στη βαθμολογία με μια νίκη στο Μπακού.

Ο Perez δυσκολεύτηκε στην αρχή της θητείας του στη δεύτερη θέση της Red Bull, αλλά βρήκε βελτίωση που δικαιολογεί την παραμονή του στην επερχόμενη καμπάνια.

Παρά το γεγονός ότι είναι ένας από τους πιο έμπειρους οδηγούς στο grid, ο Perez δήλωσε στο podcast The Edge της Tag Heuer ότι μαθαίνει συνεχώς στην F1.

“Νομίζω ότι κάθε φορά που υπάρχει μια νέα πρόκληση, κάθε φορά που αντιμετωπίζεις μια νέα… αυτή είναι η ομορφιά αυτού του αθλήματος που δεν είναι πάντα το ίδιο.

Perez
DOHA, QATAR – NOVEMBER 21: Sergio Perez of Mexico driving the (11) Red Bull Racing RB16B Honda on track during the F1 Grand Prix of Qatar at Losail International Circuit on November 21, 2021 in Doha, Qatar. (Photo by Lars Baron/Getty Images) // SI202111210458 // Usage for editorial use only //

“Είμαι σε αυτό το άθλημα εδώ και 11 χρόνια και εξακολουθώ να μαθαίνω νέους τρόπους, επειδή το άθλημα εξελίσσεται συνεχώς, οπότε αντιμετωπίζεις πάντα νέες προκλήσεις, νέους τρόπους οδήγησης, νέους τρόπους επικοινωνίας με την ομάδα σου.

“Έτσι νομίζω ότι δεν σταματάς να σπρώχνεις. Δεν είναι όπως όταν έχεις εμπειρία, ξέρεις τι να κάνεις και δεν χρειάζεται να δουλεύεις πια. Αυτό το άθλημα σας ωθεί στο απόλυτο μάξιμουμ και αυτό δεν συμβαίνει μόνο στην πίστα, αλλά και εκτός πίστας.

“Γι’ αυτό αγαπώ και απολαμβάνω τόσο πολύ τη Φόρμουλα 1, επειδή είναι πάντα μια νέα πρόκληση. Ποτέ δεν γίνεται βαρετό, ποτέ δεν παλιώνει.

“Πάντα υπάρχουν πολλές αλλαγές, πολλά πράγματα που πρέπει να μάθεις”

Διαβάστε όλα τα νέα της Formula 1 εδώ, ενώ πλέον μπορείτε να μας βρείτε στο InstagramYouTubeTik TokDiscord και Twitter.

F1RACINGNEWS