Ο ογδοος τίτλος του Hamilton δε θα είναι σημάδι αποχώρησης

Ο Βρετανός έθεσε ένα νέο ρεκόρ στη Formula 1 πέρυσι με τις περισσότερες νίκες στην ιστορία του σπορ, ενώ κέρδισε επίσης τον έβδομο Παγκόσμιο τίτλο ισοβαθμίζοντας με τον Michael Schumacher.

Ο Sir Lewis Hamilton δήλωσε ότι η κατάκτηση του όγδοου τίτλου του δεν θα είναι λόγος για να αποχωρήσει από τη Formula 1.

O Hamilton έχει υπογράψει μονοετές συμβόλαιο με την Mercedes και είναι το φαβορί για να κατακτήσει τον όγδοο τίτλο φέτος που θα αποτελέσει ρεκόρ. Όμως, ο Ηamilton κατέστησε σαφές ότι δεν θα επηράσει την αποχώρηση του από τη Φόρμουλα 1.

Hamilton

«Έχω πάρει μια πραγματικά σημαντική απόφαση στο μυαλό μου ότι δεν θέλω να είναι αυτός ο καθοριστικός παράγοντας της αποχώρησής μου.» μιλώντας μετά την παρουσίαση της Mercedes W12. «Μπήκα στους αγώνες γιατί μου άρεσε πολύ να αγωνίζομαι. Αυτό είναι το πρώτο πράγμα στο μυαλό μου. Φυσικά είναι το απόλυτο όνειρο να κατακτήσω τον 8ο τίτλο, αλλά δεν νομίζω ότι θα είναι ο αποφασιστικός παράγοντας για το αν θα παραμείνω ή όχι. Είναι περισσότερο εάν όταν βάζω το κράνος, εξακολουθώ να έχω το χαμόγελο που είχα πάντα.»

«Έχω αφοσοιωθεί πλήρως σε αυτή τη σεζόν και μου αρέσει ακόμα αυτό που κάνω. Είμαι αρκετά τυχερός γιατί δεν χρειάζεται να δεσμευτώ για πολλά χρόνια, οπότε επέλεξα να κάνω συμφωνία ενός έτους. Θα δω πώς θα πάει η χρονιά και πού θα βρισκόμαστε στα μέσα του έτους ή προς το τέλος του.»

Επί του παρόντος, η Mercedes δεν έχει κλέισει τους οδηγούς της για το 2022. Ο Hamilton είναι εκτός συμβολαίου στο τέλος της επερχόμενης σεζόν, όπως και ο ομόσταυλός του, Valtteri Bottas. Ο George Russell μπαίνει επίσης στην τελευταία του με τη Williams, ενώ ο Toto Wolff, δήλωσε ότι ο Esteban Ocon είναι επίσης στo προσκήνιο καθώς είναι το συμβόλαιό του στην Alpine λήγει στα τέλη του 2021.

Διαβάστε όλα τα νέα της Formula 1 εδώ, ενώ πλέον μπορείτε να μας βρείτε στο InstagramYouTubeTik Tok,Discord και Twitter.

F1RACINGNEWS