Ο Norris αποκάλυψε ότι πέρασε κατάθλιψη λόγω της έντονης πίεσης

Ο οδηγός της McLaren, Lando Norris, μίλησε για όσα ένιωθε στην αρχή της καριέρας του στη F1, όντας ο μικρότερος οδηγός. Μάλιστα, μιλώντας στην εκπομπή This Morning του ITV, ανέφερε ότι πέρασε και το στάδιο της κατάθλιψης από την έντονη πίεση.

«Όταν μπαίνεις στην F1 στα 19 σου, έχεις πολλά μάτια πάνω σου. Έτσι, το να αντιμετωπίζω όλα αυτά τα πράγματα, με επιβάρυνε”, είπε ο Norris.

“Ένιωθα ότι δεν ξέρω τι θα γίνει μετά, αν αυτό πάει στραβά, αν δεν βγω στον επόμενο αγώνα και δεν αποδώσω, τι θα συμβεί, ποια είναι η κατάληξη όλων αυτών; Θα είμαι στη F1 του χρόνου;”

“Αν δεν είμαι, τι θα κάνω; Επειδή δεν είμαι καλός σε πολλά άλλα πράγματα στη ζωή.”

“Οπότε με όλα αυτά, στη συνέχεια ένιωθα κατάθλιψη και αν είχα ένα κακό Σαββατοκύριακο σκεφτόμουν ότι δεν είμαι αρκετά καλός και άλλα τέτοια πράγματα. “

Ο Norris δήλωσε ότι τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης είχαν αυξήσει την πίεση, αλλά η συνεργασία με την ομάδα και το φιλανθρωπικό ίδρυμα για την ψυχική υγεία Mind, το οποίο συνεργάζεται με τη McLaren, τον βοήθησε να ανταπεξέλθει.

«Είμαι σε πολύ καλύτερη κατάσταση τώρα. Είμαι πολύ πιο χαρούμενος και μπορώ να απολαμβάνω ό,τι κάνω», δήλωσε ο Βρετανός.

Ο Norris, ο οποίος έχει σχεδιάσει ένα μπλουζάκι για το Mind, δήλωσε ότι κατά τη διάρκεια των τελευταίων τριών ετών συνειδητοποίησε πόσο πολύ μπορεί να επηρεάσει τους άλλους μέσω της θέσης του.

“Το μόνο πράγμα που με κάνει ευτυχισμένο είναι να βλέπω άλλους ανθρώπους να χαμογελούν και να τους κάνω χαρούμενους. Αντιλαμβάνομαι ότι όσο περισσότερο μπορώ να το κάνω αυτό, τόσο πιο ευτυχισμένος είμαι και τόσο καλύτερα περνάω”, είπε.

Διαβάστε όλα τα νέα της Formula 1 εδώ, ενώ πλέον μπορείτε να μας βρείτε στο InstagramYouTubeTik TokDiscord και Twitter.

F1RACINGNEWS