Ο Νοrris ανανέωσε με την Mclaren μέχρι το 2025

Ο Βρετανός επέκτεινε τη συνεργασία του με την ομάδα από το Woking μέχρι το 2025

Η Mclaren έδωσε την ευκαιρία στον Νοrris να αγωνιστεί πρ΄ωτη φορά στο μαγικό κόσμο της Formula 1, το 2019, κατακτώντας 49 βαθμούς τους οποίους άυξησε στους 97 την επόμενη σεζόν καθώς επίσης κατέκτησε και το παρθενικό του βάθρο στο Grand Prix της Αυστρίας.

Συνέχισε την ανοδική πορεία το 2021 καθώς τερμάτισε έκτος στο πρωτάθλημα με 160 βαθμούς ενώ κατέκτησε 4 ακόμα βάθρα και μια pole position στην πίστα του Sochi. Kαι πρα’όλο που έχασε την νίκη στη Monza από τον ομόσταυλό του, Daniel Ricciardo, απέδειξε περίτρανα πέρυσι για ποιο λόγο θεωρείται μελλοντικός πρωταθλητής.

Μετά από αυτές τις εμφανίσεις η Mclaren επέκτεινε τη συνεργασία του με το Βρετανό έως το 2025. Ο Norris είναι πολύ χαρούμενος που θα παραμείνει στην βρετανική ομάδα καθώς τη θεωρεί δέυτερο σπίτι του.

”Οι ομάδες αποτελούνται και ζουν από τους ανθρώπους της και λατρεύω να συνεργάζομαι μαζί τους, και νιώθω σαν στο σπίτι μου στη McLaren”, είπε ο 22χρονος. ”Έχω μεγαλώσει σε αυτή την ομάδα και είμαι μέρος αυτού του ταξιδιού που κάνουμε όλοι. Η περασμένη σεζόν ήταν ένα ακόμη σπουδαίο βήμα, τόσο στην καριέρα μου όσο και στην απόδοση της ομάδας, και βλέπω και νιώθω ότι όλη η δουλειά, η επένδυση και η δέσμευση που έχουμε δώσει για την ομάδα δίνει την ελπίδα για νίκες και τίτλους στο μέλλον. «Όλο αυτό μου δίνει τεράστια αυτοπεποίθηση για το μέλλον, οπότε ήταν μια φυσική απόφαση να επεκτείνουμε τη συνεργασία μας για τα επόμενα χρόνια”.

Το αφεντικό της ομάδας, Andreas Seidl, δήλωσε: ”Η ευκαιρία να επεκτείνουμε τη σχέση μας με τον Lando αντικατοπτρίζει όχι μόνο τη δέσμευσή μας, αλλά την πίστη και την εμπιστοσύνη μας στο ταλέντο του. «Είναι επίσης ένα ισχυρό σημάδι εμπιστοσύνης και δέσμευσης από τον Λάντο σε εμάς ως ομάδα και το ταξίδι μας στη διεκδίκηση του παγκόσμιου πρωταθλήματος.”

«Ο Λάντο έχει επιδείξει εντυπωσιακή ανάπτυξη ως οδηγός της Formula 1 τα τελευταία τέσσερα χρόνια και αποτελεί ένα καθοριστικό μέρος αυτής της προσπάθειας που έχουμε ξεκινήσει. Είμαστε ακόμα στη διαδικασία για να γτάσουμε και να παλέψουμε για νίκες και τίτλους και ο Λάντο είναι βασικό στοιχείο του σχεδίου μας, οπότε το να τον κρατη΄σουμε δίπλα στον Ντάνιελ μας δίνει σταθερότητα καθώς προσπαθούμε να πετύχουμε τον τελικό κοινό μας στόχο. Να γίνουμε παγκόσμιοι πρωταθλητές.”

Διαβάστε όλα τα νέα της Formula 1 εδώ, ενώ πλέον μπορείτε να μας βρείτε στο InstagramYouTubeTik TokDiscord και Twitter.

F1RACINGNEWS