ΝΕΑ

Ο Nicholas Latifi θα συμμετέχει στα τρία επόμενα FP1 με την Williams

O οδηγός της Formula 2 Nicholas Latifi θα οδηγήσει για την Williams στα FP1 των επόμενων τριών Grand Prix.

O Latifi, ο οποίος κατέχει την δεύτερη θέση στην βαθμολογία της Formula 2, θα συμμετέχει στο FP1 στο Grand Prix του Μεξικού όπως και της Αμερικής και Βραζιλίας.

Ο Καναδός έχει ήδη συμμετάσχει σε έξι FP1 με την Williams την φετινή χρονιά.

Στο FP1 του Μεξικού θα χρησιμοποιήσει την FW42 του Robert Kubica ενώ στην Αμερική θα χρησιμοποιήσει του Russell.

“Είμαι πραγματικά ενθουσιασμένος που θα βρεθώ πισω στο μονοθέσιο στο Μεξικό καθώς φαίνεται σαν να έχει περάσει πολύ καιρός από την προηγούμενη φορά μου στο Spa.” είπε ο Latifi.

“Είχα την ευκαιρία να οδηγήσω στο FP1 του  Μεξικό την προηγούμενη χρόνια, οπότε είμαι εξοικειωμένος μέ το τι να περιμένω.”

Latifi

“Είμαι μια αρκετά μοναδική πίστα λόγω της ανύψωσης, οπότε έχεις έλλειψη πρόσφυσης, γεγονός που την καθιστά δύσκολη. Όπως πάντα ο στόχος μου παραμένει ίδιος στο FP1. Να έχω μία καθαρή περίοδο και να βοηθήσω  την ομάδα ως προς την κατεύθυνση της για το FP2.”

Ο ανώτερος μηχανικός της Williams Dave Robson πρόσθεσε:

“Ο Nicholas Latifi θα είναι μαζί μας για το πρώτο από τα τρία συνεχόμενα Σαββατοκύριακα σε FP1 περιόδους. Αυτή την βδομάδα θα οδηγήσει το μονοθέσιο του Robert, πριν πάρει του Russell στο Austin.”

“O Nicholas έχει κάνει εκπληκτική δουλειά κάθε φορά που έχει οδηγήσει το μονοθέσιο φέτος και ανυπομονούμε να τον καλωσορίσουμε πίσω και να δούμε τις εντυπώσεις του από τις τελευταίες αναβαθμίσεις.”

Ο Latifi πιθανόν να είναι ο αντικαταστάτης του Robert Kubica για την επόμενη σεζόν.

Latifi

Για περισσότερα νέα πατήστε εδώ. Ενώ μπορείτε να μας ακολουθήσετε και στο κανάλι μας στο youtube.

Ζαφειρόπουλος Διονύσης

Μεγάλωσα παρακολουθώντας Formula 1 και δημιούργησα το F1racingnews.gr σε μία προσπάθεια να ασχοληθεί ο κόσμος με τον μηχανοκίνητο αθλητισμό. Ο ελεύθερος μου χρόνος με βρίσκει στην πίστα Speed Park στον Ασπρόπυργο (ΝΑΙ είμαι μεγάλος λάτρης των ΚΑΡΤ).