Ο Magnussen κατηγορεί τον Grosjean για την επαφή στο Γερμανικό GP

Ο Kevin Magnussen λέει ότι ήταν λάθος του teammate του η τελευταία του σύγκρουση στο Γερμανικό GP.

Οι Grosjean και Magnussen είχαν επαφή στα τελευταία στάδια του αγώνα στην στροφή 6.

Οι δύο οδηγοί κατάφεραν να συνεχίσουν και να κατακτήσουν πολύτιμους βαθμούς για την ομάδα.

Όταν ρωτήθηκε για τον αν οι οδηγοί θα μπορούσαν να καταστρέψουν μία ομαδική προσπάθεια με μία ακόμα σύγκρουση ο Magnussen είπε:

“Δεν ξέρω. Δεν έχουμε κάποιον κανόνα που δεν μας επιτρέπει να ανταγωνιζόμαστε μεταξύ μας.”

“Μας έχουν ξεκαθαρίσει ότι δεν μπορούμε να ακουμπάμε ο ένας τον άλλον και δεν βλέπω κανέναν λόγο για τον οποίο θα έπρεπε να ακουμπήσουμε ο ένας τον άλλον.”

MAgnussen

“Είναι πολύ ξεκάθαρο ότι ήμουν στην εσωτερική, δεν είναι σαν να έκανα κίνηση προς την εσωτερική και τότε επέλεξε να στρίψει προς τα έμενα. Δεν ξέρω τι έκανε.”

Όταν ο Magnussen ρωτήθηκε αν η σχέση μεταξύ εκείνο και του Grosjean έχει επιδεινωθεί, ο πρώην οδηγός της McLaren απάντησε:

” Τον σέβομαι πολύ.”

“Νομίζω ότι αυτά τα περιστατικά θα μπορούσαν να αποφευχθούν. Υπάρχουν και άλλοι τομείς που μπορούμε να δουλέψουμε σαν teammates, οπότε πρέπει να το ξεπεράσουμε.”

Για περισσότερα νέα πατήστε εδώ. Ενώ μπορείτε να μας ακολουθήσετε και στο κανάλι μας στο youtube.

Ζαφειρόπουλος Διονύσης

Μεγάλωσα παρακολουθώντας Formula 1 και δημιούργησα το F1racingnews.gr σε μία προσπάθεια να ασχοληθεί ο κόσμος με τον μηχανοκίνητο αθλητισμό. Ο ελεύθερος μου χρόνος με βρίσκει στην πίστα Speed Park στον Ασπρόπυργο (ΝΑΙ είμαι μεγάλος λάτρης των ΚΑΡΤ).

F1RACINGNEWS