Ο Lorenzo θα χάσει τους επόμενους δύο αγώνες στο MotoGP

Ο αναβάτης της Honda Jorge Lorenzo θα χάσει τους επόμενους δύο αγώνες σε Τσεχία και Αυστρία. Καθώς ο τραυματισμός στην πλάτη που υπέστη δεν έχει θεραπευτεί εντελώς.

Ο Lorenzo υπέστη ένα κάταγμα στην πλάτη του. Σε ένα ατύχημα που είχε κατά την διάρκεια της πρώτης περιόδου δοκιμών στην Ολλανδία. Το οποίο τον έβγαλε εκτός αγώνα.

Ενώ έχει περάσει ένας μήνας. Ο Lorenzo αναμενόταν να επιστρέψει στην δράση μετά το καλοκαιρινό διάλειμμα για τον αγώνα στο Brno.

Ωστόσο, η Honda είπε την Τετάρτη ότι η πλάτη του δεν έχει θεραπευτεί αρκετά για να μπορέσει να επιστρέψει στην δράση και να αγωνιστεί στο Brno και στο Red Bull Ring. Έτσι πιθανότατα θα επιστρέψει για τον αγώνα στο Silverstone στις 25 Αυγούστου.

Θα αντικατασταθεί ξανά από τον οδηγό δοκιμών της HRC Stefan Bradk. Ο οποίος πήρε την θέση του Lorenzo στο Sachsenring και τερμάτισε 10ος.

Για περισσότερα νέα πατήστε εδώ. Ενώ μπορείτε να μας ακολουθήσετε και στο κανάλι μας στο youtube.

Ζαφειρόπουλος Διονύσης

Μεγάλωσα παρακολουθώντας Formula 1 και δημιούργησα το F1racingnews.gr σε μία προσπάθεια να ασχοληθεί ο κόσμος με τον μηχανοκίνητο αθλητισμό. Ο ελεύθερος μου χρόνος με βρίσκει στην πίστα Speed Park στον Ασπρόπυργο (ΝΑΙ είμαι μεγάλος λάτρης των ΚΑΡΤ).

F1RACINGNEWS