Ο Lewis Hamilton παρομοίασε την W13 με φίδι

Ο Βρετανός 7ακις πρωταθλητής δεν ήταν καθόλου ευχαριστημένος με το μονοθέσιο του το οποίο το παρομοίασε με φιδι

Ο Ηamilton δεν μπόρεσε να βελτιώσει την εικόνα που είχε στους δύο τελευταίους αγώνες ούτε και στο Albert Park αλλά παρ’όλα αυτά ήταν χαρούμενος με την 5η θέση που κατέκτησε στις κατατακτήριες. Ήταν η καλύτερη θέση που μπορούσε να πάρει ο Βρετανός μετά και την άσχημη εμφάνιση του Carlos Sainz που τερμάτισε 9ος.

Με τον Hamilton να βρίσκεται σχεδόν 1 δευτερόλεπτο πίσω από τον poleman Charles Leclerc o Bρετανός παρομοίασε την W13 με φίδι. Ερωτηθείς αν η 5η θέση αποτελεί εξιλέωση για τον αποκλεισμό στο Q1 στον προηγούμενο αγώνα απάντησε: «Σε σύγκριση με χθες, ναι, και επίσης σε σύγκριση με τον τελευταίο αγώνα για μένα είναι ωραίο, να είμαι πάλι στην πεντάδα. «Πιστεύω ότι στη Τζέντα τα πράγματα ήταν πολύ άσχημα, δηλαδή να μείνω τόσο πίσω και να μην μπορω πραγματικά να κάνω μεγάλη πρόοδο. Και χθες ήταν μια δύσκολη μέρα, είχαμε μεγαλύτερο έλλειμμα και δουλέψαμε σκληρά όλη τη νύχτα για να βρούμε λ΄ύση.”

«Όλοι πίσω στο εργοστάσιο δούλευαν σκληρά για να προσπαθήσουν να καταλάβουν πού μπορούμε να φτάσουμε με το στήσιμο και νομίζω ότι έχουμε αποκομίσει τα περισσότερα από το μονοθέσιο σήμερα. Νιώθω ότι θα μπορούσα να πάρω λιγα παραπανω απο το μονοθέσιο σήμερα, οπότε αυτό είναι θετικό. «Φυσικά είμαι επίσης απογοητευμένος που δεν μπόρεσα να το πετύχω αυτό, αλλά το πρόβλημα είναι όταν πιέζεις λίγο περισσότερο αυτό το μονοθέσιο, είναι πολύ μοχθηρό. Είναι σαν οχιά ή σαν κροταλίας – ποτέ δεν ξέρεις πως θα συμπεριφερθεί.

Διαβάστε όλα τα νέα της F1 εδώ, ενώ πλέον μπορείτε να μας βρείτε στο InstagramYouTubeTik TokDiscord,Twitter.….

F1RACINGNEWS