Formula 1ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΟΔΗΓΩΝ

Ο κυρίαρχος Hamilton επιβραβεύει τη Mercedes για τη νίκη στο Κατάρ

Ο Lewis Hamilton επιβράβευσε τη Mercedes μετά την κυρίαρχη και “μοναχική” του νίκη στο πρώτο Grand Prix του Κατάρ.

Ο επτά φορές παγκόσμιος πρωταθλητής, Lewis Hamilton απομακρύνθηκε στην εκκίνηση του αγώνα από τους Pierre Gasly και Fernando Alonso και διατήρησε μία διαφορά περίπου 10 δευτερολέπτων σχεδόν για όλη τη διάρκεια του αγώνα, από τον δεύτερο Max Verstappen, κατακτώντας άλλη μία πολύ μεγάλη νίκη.

Αυτό το αποτέλεσμα εξασφάλισε τη δεύτερη συνεχόμενη νίκη για τον Βρετανό οδηγό της Mercedes, ο οποίος μείωσε ακόμη περισσότερο τη διαφορά του από τον πρωτοπόρο της βαθμολογίας Verstappen στους οκτώ βαθμούς, με μόλις δύο αγώνες να απομένουν για το φινάλε της σεζόν.

“Η αλήθεια είναι πως ήταν αρκετά μοναχικά σήμερα στην πρωτοπορία του αγώνα.” είπε ο Hamilton.

“Βέβαια, εννοείται πως μου αρέσουν οι αγώνες που δίνεις μάχες για να φτάσεις μέχρι την πρώτη θέση, όμως χρειαζόμασταν αυτούς τους βαθμούς σήμερα. Οπότε θεωρώ πως η ομάδα έκανε εξαιρετική δουλειά σήμερα και με τα pit stops και με το μονοθέσιο.”

“Ανυπομονώ να δω σε επανάληψη τον αγώνα ώστε να δω τι έγινε πίσω μου. Δεν είμαι σίγουρος τη συνέβαινε με τα ελαστικά από τα παιδιά, αν και θεωρώ πως ότι έγινε, έγινε λόγω τον kerbs. Όμως είμαι πραγματικά ευγνώμων για αυτούς τους βαθμούς, ήταν μία άπιστευτη χρόνια.”

“Το ότι βρισκόμαστε σε αυτό το σημείο της χρονιάς και έχουμε δύο συνεχόμενες νίκες είναι ένα απίθανο συναίσθημα και μας βοηθάει σημαντικά εν όψη των δύο ανερχόμενων αγώνων.”

Όταν ρωτήθηκε για το πώς νιώθει για τους τελευταίους δύο αγώνες της σεζόν, απάντησε λέγοντας το εξής: “Όσον αφορά τα συναισθήματά μου νιώθω καλά. Είμαι πολύ πολύ χαρούμενος με το μονοθέσιο.”

“Νιώθω πως είμαι σε φόρμα. Για την ακρίβεια νιώθω πως είμαι στην καλύτερή φόρμα που ήμουν ποτέ, οπότε αυτό είναι θετικό. Πολλά πολλά ευχαριστώ και στην Ang [Angela Cullen], για τη βοήθειά κατά τη διάρκεια της προπόνησης και στην επαναφορά μου σε φόρμα. Ανυπομονώ για τους επόμενους δύο αγώνες.”

Διαβάστε όλα τα νέα της Formula 1 εδώ, ενώ πλέον μπορείτε να μας βρείτε στο InstagramYouTubeTik TokDiscord και Twitter.

Αδάμ Πίτσης

Λάτρης του μηχανοκίνητου αθλητισμού και γενικότερα του χώρου της αυτοκίνησης, ωστόσο πάνω απ'όλα λατρεύω την Formula 1. Από μικρός παρακολουθούσα σχεδόν κάθε αγώνα, ενώ πλέον χάρη στην ευκαιρία που μου έδωσε ο ιδρυτής του F1racingnewsgr, Σάκης Ζαφειρόπουλος, έχω έρθει ακόμη πιο κοντά στο άθλημα που αγαπώ. *Επίσης λατρεύω τα Go Karts, το gaming αλλά και άλλα πρωταθλήματα όπως: Formula Drift και WRC